Skocz do zawartości

Harley Davidson Demo Truck Tour 2012

:Valdi:

Rekomendowane odpowiedzi

Andree-stary wyga

szkoda że ja jutro mam mało czasu , bo idę na popołudniówkę do pracy., też bym, jak by sie dało oczywiście, kilka szt przetestował :riding: , a tak to chyba tylko tego Switchback a dosiądę :smile:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Słowa uznania dla Liberty za organizację imprezy....

Ultra Classic Electra Glide robi wrażenie ....wspaniały pokładowy zestaw audio.....i poczucie..... siedzenia na skórzanym fotelu....z cygarem w ręku... w zadymionym saloonie pośród ciężkich mebli....obok barek z whiskaczem.... ;)

......dzięki pomyłce miałem możliwość jeszcze sprawdzić Fat Boya...Special ....ten motocykl przypadł mi szczególnie do gustu...+filmowa legenda....

....z kolei w Softailu Deluxe bawiąc się "w poszukiwaniu N" dźwignią zmiany biegów wpadłem na "patent" wrzucania luzu....w tym motocyklu rozczarowały mnie tylko hamulce...soft....po kilkukrotnym odheblowaniu przód miał spory fading

Ogólnie rzecz ujmując... bajka....

Andree-stary wyga

szkoda że ja jutro mam mało czasu , bo idę na popołudniówkę do pracy., też bym, jak by sie dało oczywiście, kilka szt przetestował :riding: , a tak to chyba tylko tego Switchback a dosiądę :smile:

no i jazda zaliczona, piękna sprawa, nic dodać nic ująć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif , udało mi się nawet w tym krążowniku koło poderwać, ruszając z pod świateł http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ,

pierwszy raz miałem okazję taką maszyną jechać, mam nadzieję że nie ostatni ;) , podziękowanie dla firmy Harley za zorganizowanie fajnej imprezy,

jak bm nie szedł do pracy, to na pewno bym zaliczył jeszcze jedną, lub dwie rundy, innymi modelami.., a wybór był :drool:

wolnym czasem wrzucę parę fotek ;)

3voQ też był :smile: i chyba jeszcze dwóch kolegów z forum, ale nicku nie kojarzę .

dzisiaj było słabo....upał i dużo chętnych na testowe latanie....do tego stopnia, że po pierwszej jeździe Heritage dostałem ultimatum, albo "coś" kupię z H-D albo koniec dla mnie z demo... ;) .....wybrałem paradę ślubną Grincha gdzie miałem możliwość się przejechać BMW K1600GT :smile:

chyba jeszcze dwóch kolegów z forum, ale nicku nie kojarzę .

zapewne chodzi o Suchego-wolk'a i o mnie :decayed:

Też byłem i jestem zadowolony - niczego więcej nie oczekiwałem :smile: Cezary mnie chciał namówić na większą i szybszą maszynę, ale nie udało się - wszystko zajęte :sad2:

Udana przejażdżka, ale to nie dla mnie - oddałem miejsce bardziej zainteresowanym :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Cezary mnie chciał namówić na większą i szybszą maszynę, ale nie udało się - wszystko zajęte

mnie odmówiono kolejnej jazdy..... choć byłem już zapisany....i tak prawdę pisząc nie mam się co dziwić....

Wróciłem z jazd i mam mieszane uczucia. Fajna impreza choć z małymi mankamentami.

Brakuje zacienionych miejsc i napojów.

Kilka motocykli było popsutych - w tym ten którego chciałem przetestować.

Poza tym ok.

motocykle na demo trafiają zawsze po serwisie, jeśli wczoraj się coś wysypało to nie daliśmy rady nic z tym na dziś zrobić niestety. Cezary cieszę się Twoim szczęsciem i że udało Ci się przejechać moim demowym GTkiem :smile:

choć masz ultimatum, albo kupujesz GT albo zapomnij o jazdach demo :smile: heheh

Andree-stary wyga

Obiecane fotki, dużo nie będę wrzucał, bo i tak prawie na wszystkich moja gęba :P

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Obiecane fotki, dużo nie będę wrzucał, bo i tak prawie na wszystkich moja gęba :P

rzadko wychodze na fotach ale widze zalapalem sie tym razem:-)

powiem tak: jakbym mial kase to nightorda bym jednak nie kupil, bardziej celowalbym w ducata..

ale te duze prawdziwe HD to sa Harleye, wszystko fajnie zorganizowane, podobalo mi sie:-)

dzieki Panowie za mile towarzystwo!

pozdro