:Valdi: Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Wybiera się ktoś z forum na tą imprezę? http://tour.harley-davidson.pl/tour/ Ja osobiście mam zarezerwowaną jazdę na sobotę rano, więc będę tam na pewno. Nie wiem czy poza jazdami mają coś jeszcze w planach, nie mniej jednak zawsze to okazja do spotkania. Pozdrawiam. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ja będę 27 o 10 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 postaramy się podskoczyć choć nie obiecujemy na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja zapisałem się na 27 na godzinę 17:00 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 zapisalem sie z kobieta swoja na 28.07 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Gdy chciałem zarezerwować motocykl, to wszystkie modele wyskakują na kolor czerwony i nie można nic zrobić dalej. Czyżby już brakowało miejsc? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 zapisałem się 27.07 godzina 12:00 FatBoy & 13:00 SoftailSlim Czyżby już brakowało miejsc? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gifbier wszystko jedno co...... w piątek w południe ....zrobimy pojedynek...z którego wcześniej coś odleci...rozkręci się...przestanie działać 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No niestety widzę, że problem tkwił w 27 lipca i musiałem się zapisać na 28 lipca, na godzinę 10.00 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 zapisać na 28 lipca, na godzinę 10.00wygląda na to że możemy się spotkać....zapisałęm się na 10:00 HeritageSoftail Classic... 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ja jestem na sobotę na 11 na Street Boba... 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mała sugestia co HD tour.......w zeszłym roku chłopakom z HD nie działała rezerwacja tzn zapisać się można było ....chętni zapewne dostaną w przeddzień maila z potwierdzeniem rezerwacji....., ale nie zdziwiłbym się, że na miejscu chłopaki nie mają listy..... kto na co i na jaką godzinę się zapisał. Moja rada...... przyjazd wcześniej i zaklepanie jazdy na miejscu.....koniecznie nie zapomnijcie o dowodzie. 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Mam rezerwację Irona na 27 godz. 11. Z tego co wiem Xanton i Okropna również w tym czasie coś tam dosiadają, więc szykuje się forumowe HD brykanie 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mała sugestia co HD tour.......w zeszłym roku chłopakom z HD nie działała rezerwacja tzn zapisać się można było ....chętni zapewne dostaną w przeddzień maila z potwierdzeniem rezerwacji....., ale nie zdziwiłbym się, że na miejscu chłopaki nie mają listy..... kto na co i na jaką godzinę się zapisał. Moja rada...... przyjazd wcześniej i zaklepanie jazdy na miejscu.....koniecznie nie zapomnijcie o dowodzie. szczerze mówiąc to mam taki właśnie problem - zapisałem się na 28.07 (na urodziny:-)) na nightroda i dzowniłem na nr z potwierdzenia, żeby ustalić godzinę, to gość stwierdził, że nie ma dostępu do bazy.. ale będzie wyjaśniał i jutro da znać.. teraz to już nie da się kliknąć rezerwuj nawet...może mają komplet.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Zapisalem sie na 27 na godz 12.Zobaczymy czy sie uda i czy bede potrafil jezdzic armatura...Tak wiec do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 już nie można się zapisać, data sie nie chce wyświetlić nawet , ale podjadę z rańca w sobotę (a może i w piątek też), mam rzut beretem 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Też letę w sobotę na XR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 szczerze mówiąc to mam taki właśnie problem - zapisałem się na 28.07 (na urodziny:-)) na nightroda i dzowniłem na nr z potwierdzenia, żeby ustalić godzinę, to gość stwierdził, że nie ma dostępu do bazy.. ale będzie wyjaśniał i jutro da znać.. teraz to już nie da się kliknąć rezerwuj nawet...może mają komplet.. dobra oddzwonili - jutro o 10 mam nightroda:-) boje sie jednego tylko...ze zejde chory z tego HD.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jadąc ok.13.30 do pracy, mijałem przy rondzie na Tomaszowskiej ekipę wracającą z Della, ok 10 maszyn , jechał ktoś od nas ?, ja zapisałem się na jutro na 10ą, wybrałem Switchbacka 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 byłem dzisiaj na 11, oczywiście system elektroniczny padł, ale bez problemu się wszystko obyło, Iron883 zaliczony , dobrze się prowadzi, podnóżki ma kiepskie i układ dźwigni biegów i hamulca nożnego, kiepsko lusterka - ustawić ciężko żeby coś było widać, system migaczy do przyzwyczajenia, sylwetka jak dla mnie wygodna (170cm), w sumie ogólnie jestem zadowolony z jazdy mimo tych kilku zastrzeżeń 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jadąc ok.13.30 do pracy, mijałem przy rondzie na Tomaszowskiej ekipę wracającą z Della, ok 10 maszyn , jechał ktoś od nas ?, ja zapisałem się na jutro na 10ą, wybrałem Switchbacka od nas z Della, czy od nas z forum? :-) byłem dzisiaj na 11, oczywiście system elektroniczny padł, ale bez problemu się wszystko obyło, Iron883 zaliczony , dobrze się prowadzi, podnóżki ma kiepskie i układ dźwigni biegów i hamulca nożnego, kiepsko lusterka - ustawić ciężko żeby coś było widać, system migaczy do przyzwyczajenia, sylwetka jak dla mnie wygodna (170cm), w sumie ogólnie jestem zadowolony z jazdy mimo tych kilku zastrzeżeń a jak trasa, czas przejazdu..jak to wygląda technicznie - dostaj motor i jedziesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 z forum, oczywiście 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tez wlasnie wrocilem z jazd.Ogolnie super,nigdy nie jezdzilem tego typu moto.Kierunkowskazy byly denerwujace,pozycja dziwna,ale do przyzwyczajenia.Naprawde przyjemne sprzety.Jezdzilem Fat boyem , Fat bob i na koniec zostawilem sobie vroda muscle...O i to idzie :-) Tym moglbym smigac.Jedyny minus to silnik grzeje w uda przeokrutnie.Jak wsiadlem po wszystkim na swoje moto,to poczulem sie jakos dziwnie,wysoko wasko,cos te obroty za szybkie :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 miałem dwa h-d było super dyna 6+ , road king 6- . Fajnie było się spotkać przy tej okazji 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Zaliczyłem dziś FatBoy Slima, Vroda Muscle i coś tam jeszcze. Ogólnie to jakoś dziwnie mi się jeździ z nogami do przodu, ale dużą frajdą było polatać legendarnymi Harleyami . Kto wie, może na 50 urodziny ... Wielkie dzięki dla H-D Crew i ekipy z Liberty! 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Zaplanowaną miałem jedną jazdę na FLD Switchback a tak jakoś zeszło, ze objeździłem jeszcze XL 1200V Seventy Two i V-Rod`a. Pierwsze wrażenie: kierunki inaczej, pokrętło zapłonu i co zrobić z nogami. Nie spodziewałem się, że HD (przynajmniej te, którymi jeździłem) są tak zwrotne i nawet zrywne. Ciekawe doznanie biorąc pod uwagę, że gdyby nie Harley Demo Truck nie miałbym możliwości przejechania się nimi. Bardzo fajnie zorganizowana imprezka. Jadąc ok.13.30 do pracy, mijałem przy rondzie na Tomaszowskiej ekipę wracającą z Della, ok 10 maszyn , jechał ktoś od nas ?, ja zapisałem się na jutro na 10ą, wybrałem Switchbacka To Strozz`a i mnie mijałeś bo jeszcze wtedy jeździliśmy a jak trasa, czas przejazdu..jak to wygląda technicznie - dostaj motor i jedziesz?Jedziesz za człowiekiem z HD i jeden od nich zamyka grupę. My mieliśmy traskę: https://maps.google....sp=6&sz=16&z=16 Czas przejazdu ok 30 min. Można koło Della sprawdzić możliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi