seven Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Witam, Pozwolę sobie skorzystać z doświadczenia ludzi na tym forum i spytać o poradę - poszukuję kasku z interkomem. Niby proste, ale są pewne wymagania: Kask: - otwierana szczęka - blenda - pinlock - ma być cichy przy prędkościach autostradowych - solidna wentylacja Intercom: - dobrze by było z meshem - komendy głosowe (żeby podczas jazdy odebrać połączenie) I wszystko chciałbym, żeby wyszło jak najtaniej (wiem, nie da się tanio i dobrze, ale może jednak ktoś coś widział, ktoś cos wie, ktoś zna kogoś?) Do tej pory miałem Nolana n100-5, ale zaczyna mnie irytować a o ich rozwiązaniach w kwestii dedykowanych interkomów lepiej się nie wypowiem (tak, jestem szczęściarzem, któremu skończyła się gwarancja i interkom wyzionął ducha. Wiecie jak jest - jak mam co 2 sezony dorzucać ładnych parę stówek na intercom, to to nie jest zabawa dla mnie.) Z góry dzieki wszystkim, którzy pomogą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-etm Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia hjc c91 ejeas q7 albo q8 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Pewności nie mam, ale @rooland oraz @tomahouk posiadają jakieś interkomy taniego pochodzenia z chińskich rąk i są defacto zadowoleni. Osobiście miałem różne interkomy i każdy mnie wkurzał, więc swojego doświadczenia tu nie podam, nie jestem przyzwyczajony do ładowania baterii, łączenia się przez bluetooth tylko wsiadam i skupiam się na jeździe, aby rónież nie rozmawiać przez telefon. Pewnie to dlatego, że rzadko jeżdżę motocyklem... 🤣 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Ja mam cardo edge. I szczerze polecam dopłacić. Działa i gra jak złoto. Głównie używam do słuchania muzyki i jak trzeba to odebrać tel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Wpadnij do nas na ul. Kasprzaka 6 pogadamy i pokażemy najlepsze opcje pod Twoje preferencje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seven Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 15 minut temu, 4ride.pl napisał(a): Wpadnij do nas na ul. Kasprzaka 6 pogadamy i pokażemy najlepsze opcje pod Twoje preferencje Taki jest plan do zobaczenia w sobotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Swego czasu korzystałem ze zwykłych słuchawek Edifier TWS. Nie dość, że słuchawki wygłuszały szum, to dodatkowo "głośnik" miałeś w uchu, a nie "przy" uchu. Później przesiadłem się na cardo i żałowałem. Nie dość, że rozprasza w trakcie jazdy, szczególnie jak się "pitoli głupoty", to jeszcze szumi i dokłada hałasu, zamiast wyciszać. Cardo jest super, jak jeździsz po mieście i nie przekraczasz 90km/h. Powyżej to już tylko "kolejny" hałas. Obecnie tylko koreczki, żeby szum zniwelować Muza w trakcie jazdy za bardzo korci, aby jechać szybciej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi