seven Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Witam, Pozwolę sobie skorzystać z doświadczenia ludzi na tym forum i spytać o poradę - poszukuję kasku z interkomem. Niby proste, ale są pewne wymagania: Kask: - otwierana szczęka - blenda - pinlock - ma być cichy przy prędkościach autostradowych - solidna wentylacja Intercom: - dobrze by było z meshem - komendy głosowe (żeby podczas jazdy odebrać połączenie) I wszystko chciałbym, żeby wyszło jak najtaniej (wiem, nie da się tanio i dobrze, ale może jednak ktoś coś widział, ktoś cos wie, ktoś zna kogoś?) Do tej pory miałem Nolana n100-5, ale zaczyna mnie irytować a o ich rozwiązaniach w kwestii dedykowanych interkomów lepiej się nie wypowiem (tak, jestem szczęściarzem, któremu skończyła się gwarancja i interkom wyzionął ducha. Wiecie jak jest - jak mam co 2 sezony dorzucać ładnych parę stówek na intercom, to to nie jest zabawa dla mnie.) Z góry dzieki wszystkim, którzy pomogą. 0 Cytuj
maciek-etm Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 hjc c91 ejeas q7 albo q8 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Pewności nie mam, ale @rooland oraz @tomahouk posiadają jakieś interkomy taniego pochodzenia z chińskich rąk i są defacto zadowoleni. Osobiście miałem różne interkomy i każdy mnie wkurzał, więc swojego doświadczenia tu nie podam, nie jestem przyzwyczajony do ładowania baterii, łączenia się przez bluetooth tylko wsiadam i skupiam się na jeździe, aby rónież nie rozmawiać przez telefon. Pewnie to dlatego, że rzadko jeżdżę motocyklem... 🤣 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Ja mam cardo edge. I szczerze polecam dopłacić. Działa i gra jak złoto. Głównie używam do słuchania muzyki i jak trzeba to odebrać tel. 1 Cytuj
4ride.pl Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Wpadnij do nas na ul. Kasprzaka 6 pogadamy i pokażemy najlepsze opcje pod Twoje preferencje 0 Cytuj
seven Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 15 minut temu, 4ride.pl napisał(a): Wpadnij do nas na ul. Kasprzaka 6 pogadamy i pokażemy najlepsze opcje pod Twoje preferencje Taki jest plan do zobaczenia w sobotę 1 Cytuj
Munga Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 Swego czasu korzystałem ze zwykłych słuchawek Edifier TWS. Nie dość, że słuchawki wygłuszały szum, to dodatkowo "głośnik" miałeś w uchu, a nie "przy" uchu. Później przesiadłem się na cardo i żałowałem. Nie dość, że rozprasza w trakcie jazdy, szczególnie jak się "pitoli głupoty", to jeszcze szumi i dokłada hałasu, zamiast wyciszać. Cardo jest super, jak jeździsz po mieście i nie przekraczasz 90km/h. Powyżej to już tylko "kolejny" hałas. Obecnie tylko koreczki, żeby szum zniwelować Muza w trakcie jazdy za bardzo korci, aby jechać szybciej 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi