łuki22 Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Kupując pierścionek nie obawialiście się, że nie traficie z rozmiarem? Mam takie obawy i nie wiem co robić, można później bez problemu wymienić czy to zależy od sklepu/jubilera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Zawsze możesz narzeczoną wymienić. A tak na marginesie, na jakimś moto jeździsz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 W dniu 8.03.2024 o 16:16, łuki22 napisał(a): Kupując pierścionek nie obawialiście się, że nie traficie z rozmiarem? Mam takie obawy i nie wiem co robić, można później bez problemu wymienić czy to zależy od sklepu/jubilera? Próbowałeś zapytać jubilera zamiast na forum motocyklowy? Chłopie ile Ty masz lat 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi