RUDY 600 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 ja już po zakupach właśnie odebrałem naklejki od FAZER 124zł. z odblaskami na felgi http://www.grafnet.eu/index.php?1314,yamaha-fzs-600-fazer-2003-niebieski 0 Cytuj
Przemski Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Byłem po 7 rano. Jeszcze nie wszyscy byli wystawieni ale wódeczka i kiełby na co 3 stoisku już były Coś tam kupiłem, więcej zobaczyłem a ile naprzymierzałem to chyba brakło by mi tygodnia rzeby objeździć wszystkie sklepy w Łodzi. Ceny niektórych rzeczy rzeczywiście drogie ale innych bardzo przestępne także nie ma co narzekać. Plecaczek był pod wrażeniem 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
lukas_01 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 a ja byłem przez cały dzień i generalnie na pogode od dwóch poprzednich bazarów można narzekać ( nie dopisuje ) ale klimat jak zwykle udany kogoś znajmoego widziałem ale nie zdążyłem krzyknąć 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 uuu - zakupy co najmniej na pół roku z bańki - hehe, kurtka dla plecaczka z rękawiczkami, spodni na szczęście nie chciała , dla młodych po koszulce z modelem YAMAHY , choć zdzierstwo aż miło - no i dla mnie jeansy [baaardzo udany zakup] --> zadowolenie 10 pkt. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Darcio Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Lipa tylko z tymi opaskami że jak brałeś na 2 dni za 15zł to musisz cały czas ja nosić do następnego dnia ;/ Powinny być dwie . 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Lipa tylko z tymi opaskami że jak brałeś na 2 dni za 15zł to musisz cały czas ja nosić do następnego dnia ;/ Powinny być dwie .zgadzam sie 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Maniuś Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Wybiera się ktoś dzisiaj na MWB, może spotkanko na jakiś browarek?Ja będę o 13:30 jak ktoś chętny to zapraszam 0 Cytuj _________________________________________ Nie szukam śmierci! ... ja gonię swoje marzenia!!!
Koper Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Odgrzewam kotleta! Letni Moto Weteran Bazar 30.06-01.07 Kto się wybiera, czego szuka? Ja poszukuję spodni, najchętniej Freestar, a także ochraniacza kręgosłupa DAINESE N-FRAME BACK 3 http://www.motocykl-online.pl/galery_popup.php?img_id=79509 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja lece moj stary bedzie wystawiał 2 vespy i robił zdjecia na pocket biku także zapraszam z dzieciakami 0 Cytuj Bleft-Style
Aidekk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja lecę zobaczyć z samej ciekawości bo jeszcze tam nie byłem, a może upoluję kurteczkę dla kobity, kto wie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
ridrick Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja będe i szukamy butów dla mojej by miała juz cały i dobry komplet wiec jakieś sidi pewnie się zakupi I może rękawiczki dla młodej bo nie ma na crossa A może przy okazji znajde sobie jakąś maszynę bym nie musiał sprzęta od zony pożyczać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Koper Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czyli ekipa na kiełbachę w przerwie spacerów się powoli zbiera 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Oświećcie mnie. Gdzie jest ten moto bazar? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
ridrick Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Na stadionie STARTu . Włókniarzy i Teresy zaraz za Profi 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Thebestof78 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 dzięki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Fatum Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja też się pojawię poszukuję skórzanych rękawic 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja tez sie pojawie,ale tak bardziej by polazic troche i poogladac :-) 0 Cytuj
Kark Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja też się pojawię, w sobotę. 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Też planuję się wybrać, może uda mi się kupić dźwignię zmiany biegów do mojego i może kask dla dziewczyny. Pewnie w sobotę będzie więcej ludzi, więc wtedy zajrzę. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Andree-stary wyga Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Też będę, z resztą jestem na każdym , może będzie jakiś muzealny LTD w częściach (ostatnio nie było), tłumiki i sprzęgło bym przygarnął jak bym znalazł w dobrym stanie, może szybkę 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Dann Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja bedę w niedziele spodni szukam 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Strozz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 pewnie wpadnę na browar i fajkę 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi:
scOti Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 to zbieramy się i idziemy ekipą? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Koper Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 to zbieramy się i idziemy ekipą? Ja już swojej kobiecie odmówiłem wspólnego wypadu na bazar ;P Osobiście wolę kręcić się sam, wtedy lepiej się szuka (przynajmniej mnie), ale jakaś wspólna godzinka na spotkanie przy stoliku jest chyba do wypracowania 0 Cytuj
IRAS Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 to gdzie i o której się spotykamy 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
Rekomendowane odpowiedzi