Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Dunlop SportMax super oponki udało mi sie kiedyś kupić nówki za pół ceny.Na bajzel to ja chodze przymierzyć i zobaczyć jak coś w realu wygląda a później i tak szukam okazji na allegro.

Jeżeli ktoś w przyszłym roku będzie mnie widział przy kasie MWB chcącego kupić bilet wstępu, to proszę mi dołożyć 3 złote na flaszkę i wygonić do domu.Po raz kolejny przekonałem się, że: byle co jest, jak już się coś znajdzie to ceny kładą na łopatki, w dodatku zimno....pzdr

Ale warto czasem coś zobaczyć w realu lub przymierzyć, a później na allegro wyczaić w dobrej cenie. Wiele rzeczy zupełnie inaczej wygląda na obrazku niż w rzeczywistości. Na Starcie będzie pewnie lepszy bajzel. I można wbić się przez płot gdzieś przy krzakach, żeby nie płacić :biggrin:

Jeżeli ktoś w przyszłym roku będzie mnie widział przy kasie MWB chcącego kupić bilet wstępu, to proszę mi dołożyć 3 złote na flaszkę i wygonić do domu.Po raz kolejny przekonałem się, że: byle co jest, jak już się coś znajdzie to ceny kładą na łopatki, w dodatku zimno....pzdr

Hehe to na następny motobajzel zbiórka na flaszkę;D

nie wiem czy słyszeliście ilu kieszonkowców było opieprzyli tylu znajomych że ja pier... kradli na potęgę ale jak ktoś miał za dużo to się dzielił http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif

007.gif

nie wiem czy słyszeliście ilu kieszonkowców było opieprzyli tylu znajomych że ja pier... kradli na potęgę ale jak ktoś miał za dużo to się dzielił http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif

Debili niestetyy nie brakuje

Ja tam nie żałuje tą kurtke przymierzyłem i wyrwałem za 150zł wiec okazja wg tego co allegro

Kurtka motocyklowa tekstylna Cycle Spirit Iława (2053271037) - motoAllegro

i Silnik na częsci i skrzynkę gratów w gratisie za 300 wyrwałem :P

Kolesiowi który szedł moze z 50m przedemną zwineli 12k więc dużo a miał na części do Indiana :/

• 3 miesiące temu...

Zapewne wiele osób się wybiera w mniejszych lub większych podgrupach. Można się ustawić jakoś w połowie bazaru na jakieś jedzenie. Z racji tego, że problem organizacji miejsca i czasu zbiórki pojawia się gdzieś w połowie debaty, więc już teraz zaproponuję przynajmniej od siebie:

W sobotę, przy żarełku na końcu głównej alejki, o 13stej.

Wpisujcie też za czym się będziecie kręcić, może komuś z forum rzuci się akurat w oko i ułatwi poszukiwania :biggrin:

Tez bede obecny w sobote,chyba,ze bedzie padac.Bylem w deszczu w zeszlym roku i byla troche lipa :-) . Co do zakupow , to jeszcze nie wiem.Zobaczymy co wpadnie w oko.Bede motórem.

Też jade ale czy motocyklem, to zależy od mechanika. Poszukuje kurtki skórzanej, tank pada i całej klamki od hamulca.

Też się stawię, po ostatnirj wyprawie pług w moim GSF mocno ucierpiał więc tego będę szukał, rura dolotowa do komina yoshimora RS3.Może coś jeszcze,pomyślę. Do zobaczenia.

Tez bede obecny w sobote,chyba,ze bedzie padac.Bylem w deszczu w zeszlym roku i byla troche lipa :-) . Co do zakupow , to jeszcze nie wiem.Zobaczymy co wpadnie w oko.Bede motórem.

Andrzej, będziesz z żona?Pytam, bo ja będe ze swoją żona i chciałbym aby sie Panie poznały. :smile:

Też wbijam, musze kupić tylni kapeć od pana z białego busa :biggrin: na 90 % będe na moto bo na 16 do roboty :sad2: tylko nie wiem o której się pojawie.

LwG!!!

Powinienem byc z zona,ale musze z nia jeszcze porozmawiac.Jesli bedzie Twoja malzonka to pewnie sie skusi.Bylem w zeszlym roku to troche marudzila,ze dlugo,nudno,itp.Ja chcialbym tak porzadnie wszystko przejrzec,wiec musze sie zastanowic. :-) Jakby byly dwie to mogly by sie saoba zajac :-)

Ja zawsze jestem z moją. Ona interesuje się "wszystkim tym co ja" :smile: a więc mam bardzo komfortową sytuację.Trzeba je poznać - będzie "łatwiej".

Ale z tymi cenami to przegięcie. Za lusterka warte na allegro 19zł , krzyczeli 70zł!!! A za kierunkowskazy diodowe po 13zł chcieli po 40zł !!! na każdym stoisku ceny były zbliżone ...Jak na taki bajzel to ceny kosmiczne, jak w pierwszym lepszym sklepie. Aczkolwiek nie żałuje kasy za bilet, bo chociaż zorientowałem się co jak wygląda i nie strace większej sumy kupując upatrzone na allegro, (jak się okazało) tandety :biggrin: Jednocześnie zaoszczędze trochę nerwów :biggrin:

a za czachę do fazera na allegro wołali 700 najtaniej--> kupiłem za 400 , opłaca się?? heheA ja będę z całą familią - Ja sivut, moja żona osobista, 2 szt nieletnich rodzaju męskiego http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

byłem (11-13), wróciłem, zmokłem trochę ;) nowa szybka kupiona (stara już podrapana..), dość dużo wystawców mimo pogody, golonkę można zjeść tylko w 1 miejscu niestety (zawsze w conajmniej 2).chyba wpadnę jeszcze na późne popołudnie co by piwko wypić ;)nie spotkałem nikogo z tego forum (z innych znajomych owszem).

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆