JAKUBKO Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 bajzel to prawdziwy bajzel nie stety co rok jest gorzej 15 zyli w błoto za to wieczorem w stereo całkiem git 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dunlop SportMax super oponki udało mi sie kiedyś kupić nówki za pół ceny.Na bajzel to ja chodze przymierzyć i zobaczyć jak coś w realu wygląda a później i tak szukam okazji na allegro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franzzz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jeżeli ktoś w przyszłym roku będzie mnie widział przy kasie MWB chcącego kupić bilet wstępu, to proszę mi dołożyć 3 złote na flaszkę i wygonić do domu.Po raz kolejny przekonałem się, że: byle co jest, jak już się coś znajdzie to ceny kładą na łopatki, w dodatku zimno....pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ale warto czasem coś zobaczyć w realu lub przymierzyć, a później na allegro wyczaić w dobrej cenie. Wiele rzeczy zupełnie inaczej wygląda na obrazku niż w rzeczywistości. Na Starcie będzie pewnie lepszy bajzel. I można wbić się przez płot gdzieś przy krzakach, żeby nie płacić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jeżeli ktoś w przyszłym roku będzie mnie widział przy kasie MWB chcącego kupić bilet wstępu, to proszę mi dołożyć 3 złote na flaszkę i wygonić do domu.Po raz kolejny przekonałem się, że: byle co jest, jak już się coś znajdzie to ceny kładą na łopatki, w dodatku zimno....pzdrHehe to na następny motobajzel zbiórka na flaszkę;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie wiem czy słyszeliście ilu kieszonkowców było opieprzyli tylu znajomych że ja pier... kradli na potęgę ale jak ktoś miał za dużo to się dzielił http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 nie wiem czy słyszeliście ilu kieszonkowców było opieprzyli tylu znajomych że ja pier... kradli na potęgę ale jak ktoś miał za dużo to się dzielił http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gifDebili niestetyy nie brakuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja tam nie żałuje tą kurtke przymierzyłem i wyrwałem za 150zł wiec okazja wg tego co allegro Kurtka motocyklowa tekstylna Cycle Spirit Iława (2053271037) - motoAllegro i Silnik na częsci i skrzynkę gratów w gratisie za 300 wyrwałem Kolesiowi który szedł moze z 50m przedemną zwineli 12k więc dużo a miał na części do Indiana :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Zapewne wiele osób się wybiera w mniejszych lub większych podgrupach. Można się ustawić jakoś w połowie bazaru na jakieś jedzenie. Z racji tego, że problem organizacji miejsca i czasu zbiórki pojawia się gdzieś w połowie debaty, więc już teraz zaproponuję przynajmniej od siebie: W sobotę, przy żarełku na końcu głównej alejki, o 13stej. Wpisujcie też za czym się będziecie kręcić, może komuś z forum rzuci się akurat w oko i ułatwi poszukiwania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja bede standardowo tymbardziej ze mam blisko 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tez bede obecny w sobote,chyba,ze bedzie padac.Bylem w deszczu w zeszlym roku i byla troche lipa :-) . Co do zakupow , to jeszcze nie wiem.Zobaczymy co wpadnie w oko.Bede motórem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Też jade ale czy motocyklem, to zależy od mechanika. Poszukuje kurtki skórzanej, tank pada i całej klamki od hamulca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Też się stawię, po ostatnirj wyprawie pług w moim GSF mocno ucierpiał więc tego będę szukał, rura dolotowa do komina yoshimora RS3.Może coś jeszcze,pomyślę. Do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tez bede obecny w sobote,chyba,ze bedzie padac.Bylem w deszczu w zeszlym roku i byla troche lipa :-) . Co do zakupow , to jeszcze nie wiem.Zobaczymy co wpadnie w oko.Bede motórem.Andrzej, będziesz z żona?Pytam, bo ja będe ze swoją żona i chciałbym aby sie Panie poznały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Też wbijam, musze kupić tylni kapeć od pana z białego busa na 90 % będe na moto bo na 16 do roboty tylko nie wiem o której się pojawie. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Powinienem byc z zona,ale musze z nia jeszcze porozmawiac.Jesli bedzie Twoja malzonka to pewnie sie skusi.Bylem w zeszlym roku to troche marudzila,ze dlugo,nudno,itp.Ja chcialbym tak porzadnie wszystko przejrzec,wiec musze sie zastanowic. :-) Jakby byly dwie to mogly by sie saoba zajac :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja zawsze jestem z moją. Ona interesuje się "wszystkim tym co ja" a więc mam bardzo komfortową sytuację.Trzeba je poznać - będzie "łatwiej". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To zadzwonie do Ciebie,jak bede na miejscu.Chcialbym dotrzec tam przed poludniem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja bede napewno ... Szukam spodni RST do kurtki moze wyczaje jakas fajne okazje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ale z tymi cenami to przegięcie. Za lusterka warte na allegro 19zł , krzyczeli 70zł!!! A za kierunkowskazy diodowe po 13zł chcieli po 40zł !!! na każdym stoisku ceny były zbliżone ...Jak na taki bajzel to ceny kosmiczne, jak w pierwszym lepszym sklepie. Aczkolwiek nie żałuje kasy za bilet, bo chociaż zorientowałem się co jak wygląda i nie strace większej sumy kupując upatrzone na allegro, (jak się okazało) tandety Jednocześnie zaoszczędze trochę nerwów a za czachę do fazera na allegro wołali 700 najtaniej--> kupiłem za 400 , opłaca się?? heheA ja będę z całą familią - Ja sivut, moja żona osobista, 2 szt nieletnich rodzaju męskiego http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 możliwe, że koło 11 pojawie się na miejscu 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Piękna pogoda, wczoraj motocykl umyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 No, pogoda taka sobie :/ Ja będę późno, koło 14.00, tak sie zastanawiamm czy iść dzisaj na tą 14, czy jutro od rana...?Ale na 100% nie na moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 byłem (11-13), wróciłem, zmokłem trochę nowa szybka kupiona (stara już podrapana..), dość dużo wystawców mimo pogody, golonkę można zjeść tylko w 1 miejscu niestety (zawsze w conajmniej 2).chyba wpadnę jeszcze na późne popołudnie co by piwko wypić ;)nie spotkałem nikogo z tego forum (z innych znajomych owszem). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Było dobrze z rana troche popadało ale później była super pogoda i nadal jest Spodenki kupione kominiareczka też ogółem zadowolony ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi