Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli nikt nie ustalił terminu, to ja będę na MWB ok. godziny 14.30. Gdyby ktoś chciał odebrać ramki, pogadać itd. to zapraszam do kontaktu na PW.

P.S. Gdyby coś się zmieniło i okaże się, że spotykacie się gdzieś w okolicach bazaru po południu, to dajcie mi cynk (ew. ja jutro zajrzę rano na forum). Zaraz wychodzę z domu i będę dopiero jutro rano, także do zobaczenia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

ja jestem o 10 pod samolotem, czekam z plecaczkiem do 10:15 i idziemy na grzańca. pewnie będą ze mną koledzy z nagumie.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

ooo to tak jak ja, bo później z kumplem jedziemy po moto po 11tej. Może coś będzie na miejscu i mam mu dać cynk takim wypadku. Możemy się zawsze ustawić gdzieś pod wejściem. Ja wjeżdżam od strony wólczańskiej, chce postawić autko pod wejściem do małej hali co zawsze militaria wystawiają. jak by co to do zobaczenia.

Bylem na bazarze i jest duzo gratow jak i chuchow i mała garstka motocykli. :(Jeszcze pozniej (kolo 13) pojawie sie na bazarze. Mam nadzieje ze jeszcze dojedzie jakas dostawa motocykli. :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

targi niestety zakończyłem przedziurawionym zbiornikiem i spuszczonym paliwem. Najlepsze jest to że moje auto stało 5 metrów od budki gdzie panowie pobierają opłaty. REWELACYJNY WIELOPOZIOMOWY PARKING tuz przy hali EXPO POLECAM !

targi niestety zakończyłem przedziurawionym zbiornikiem i spuszczonym paliwem. Najlepsze jest to że moje auto stało 5 metrów od budki gdzie panowie pobierają opłaty. REWELACYJNY WIELOPOZIOMOWY PARKING tuz przy hali EXPO POLECAM !

To faktycznie nie miła sytuacja :whip: ja się zdziwiłem, że na MWB sprzedają takie pompki do spuszczania paliwa właśnie - to chyba nie jest do końca legalne. W każdym razie także odwiedziłem bazar, ale spotkałem tylko Grubego, który wziął ramki motocyklowe. Niestety nikogo więcej, a szkoda ...

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Suchy dzięki za ramki, Lili i Ania były ale musiały zwinąć wcześniej.Pierwsze spotkanie z forumowiczami zaliczone,zakupy w sumie też drugi piec jest i nowa kurteczka

Byłem koło 15- spodziewałem się czegoś wiecej. Generalnie- rupieciarnia, z rzeczy ciekawych dla mnie tylko springery na stoisku custom riders. Dobre i to- zawsze lepiej zamawiać u nas niż w Stanach.

ja byłem kolo 12 a potem auto odmówiło posłuszeństwa . zerwany pasek klinowy ,brak wspomagania , brak ładowania , płyn się gotuje . sory suchy wiem że byliśmy umówieni , ale może innym razem . Jak zrobię swoje padło to podjadę i odbiorę . Ale ogólnie MWB chała.

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

To faktycznie nie miła sytuacja :whip: ja się zdziwiłem, że na MWB sprzedają takie pompki do spuszczania paliwa właśnie - to chyba nie jest do końca legalne. W każdym razie także odwiedziłem bazar, ale spotkałem tylko Grubego, który wziął ramki motocyklowe. Niestety nikogo więcej, a szkoda ...

Ktoś kupił i wytestował :DCo do bajzlu to podzielam zdanie kolegów, nic specjalnego.W dodatku ceny większości rzeczy droższe niż na allegro. Jedynie co kupiłem, to pas nerkowy i filtr oleju, a liste zakupów miałem długą :/

Ale z tymi cenami to przegięcie. Za lusterka warte na allegro 19zł , krzyczeli 70zł!!! A za kierunkowskazy diodowe po 13zł chcieli po 40zł !!! na każdym stoisku ceny były zbliżone ...Jak na taki bajzel to ceny kosmiczne, jak w pierwszym lepszym sklepie. Aczkolwiek nie żałuje kasy za bilet, bo chociaż zorientowałem się co jak wygląda i nie strace większej sumy kupując upatrzone na allegro, (jak się okazało) tandety :biggrin: Jednocześnie zaoszczędze trochę nerwów :biggrin:

Na bajzel trzeba iść dobrze przygotowanym, bo faktycznie można mocno przepłacić. Na wiosennym szukałem prawego seta dla kierowcy i klamki sprzęgła. Za set z wygiętą w rulonik dźwignią hamulca nożnego zaśpiewał mi gość 150zł, a za klamkę (razem z mocowaniem) chyba z 50. Przeszukałem cały bajzel i śrubkę, dzięki której nie musiałem zmieniać seta nabyłem za złotych 5, a klamkę sprzęgła u innego gościa za 10zł. Niestety na bajzlu coraz mniej jest motocyklistów, a coraz więcej cwaniaczków, których biznes opiera się na robieniu lubi w balon.

Ja bylem o 9 i kupilem to co chcialem czyli:-rekawice Wolf ze skory kangura i kevlarem-tankpad-oponke na tyl (uzywka w stanie idealnym i w dodatku taka sama jaka mam teraz Dunlop SportMax)to co chcialem kupilem za naprawde niewilelkie pieniadze :biggrin: a wiec kto szuka ten znajdzie! :smile: