Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tylko jak się skończy o 15 to akurat dojade i d*pa ale wieczorem na :cheers: możemy iść poopowiadacie co na bajzlu było :decayed:

007.gif

Opublikowano

OOOOOoooo tez jest jakas mysl :P Na takie cos to sie pisze :PTo kto bedzie z "rana" (czyt. kolo 10-11) na Bazarze ?

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Ja też będeę ale pewnie 9-10 jakos tak bo skrzynie trzeba kupić :biggrin:

Opublikowano

Wie ktoś może czy będą ubrania motocyklowe itp ? Na hali nigdy nie bylem , zawsze na starcie. Ale chyba to samo wszystko będzie?

Opublikowano

Wie ktoś może czy będą ubrania motocyklowe itp ? Na hali nigdy nie bylem , zawsze na starcie. Ale chyba to samo wszystko będzie?

będą ubrania

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Opublikowano

a może wybrać się grupa nabazar a puznej ma małe piwo na miasto lub coś na politechniki :smile:

Opublikowano

Tylko wtedy ten browar bedzie dosc wczesnie. Chyba ze chcesz isc na bazar wieczorem (jak juz prawie nic nie bedzie) i pozniej na piwo :)A w sumie to moge jechac 2 razy.... co mi tam :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

mi sie wczesniej nie uda ale pod wieczór jak najbardziej chociaż bazar to coś niepowtzrzalnego i powinno sie tam być

007.gif

Opublikowano

będzie na pewno mniej niż na stadionie, bo ten to bardziej bazar militarny (broń, ubrania, grupy rekonstrukcyjne)... pewnie będzie mało jak nie wogóle motocykli ale trochę duperelków motocyklowych powinno być...

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

Byłem w ubiegłym roku i niezła kupa była, dużo gorzej niż na Starcie. Tylko wtedy był siarczysty mróz, a ja po bazarze szedłem na pociąg do Warszawy, więc nie ukrywam, że byłem mocno zirytowany tym całym bajzlem, gdy w butach miałem błocko spod straganów :decayed:

Żadnych konkretów też nie znalazłem, nie było też gdzie przymierzać ciuchów za bardzo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Zima zawsze jest gorzej niz na starcie ale ceny takze sa bardziej atrakcyjne (bardziej normalne poniewaz ceny na stadionie sa sporo wygórowane).Ja w zeszlym roku znalazłem super skorzana kurtke na motor i to za psie pieniadze, takze jak ktos czegos szuka konkretnego to mozna znalesc za nieduza kase tylko pamietajcie - trzeba sie targowac.

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Ja bede od rana ale pozniej tez zawitam :smile:

Opublikowano

No ja ten browarek to bym proponował tak właśnie w porze wczesnego obiadku tam rozpracować, czyli koło 13, żeby do tej pory wszyscy, którzy bazar zaliczą mogli się swoim tempem po bajzlu przejść i poszukać rzeczy dla siebie :)Co do bogactwa asortymentu, to niestety jest on mocno ograniczony w porównaniu z letnimi, jednak zawsze kilka motocykli jest, części tez się może znajdzie. Jedyne czego można się spodziewać na bank to straganu z Indiańską muzyką ;P

Opublikowano

pisałem do suchego o ramki pod tablicę jak ktoś chce to chętny niech się odezwie , jest okazja , to może przywiezie więcej .ustalimy godzinę spotkania i każdy będzie mógł odebrać . Potem wspólne piwko .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

W sumie to ja sie tam wybieram przynajmniej na trochę a ramki do cebuli nie mam. Ogólnie wiszą mi takie gadgety ale i tak potrzebuje ;) O której chcesz sie tam spotkać ?? bo ja od rana mam skałki

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Ja zobaczę, wczoraj u dziadka znalazłem trochę pierdół od syrenki, może to zapakuję i spróbuję opchnąć na bajzlu...

128330.png
Opublikowano

no to jakies konkrety trzeba ustalac :smile: Gdzie i o ktorej?

Opublikowano

Ja podtrzymuje propozycję godziny 13, a co do lokalizacji to może w okolicy tego punktu gastronomicznego na zewnątrz, tam jest zawsze tylko jeden, o ile się nie mylę, więc jest szansa, że się nie pogubimy :biggrin:

Opublikowano

13 mi pasuje ej a moze pod wejsciem na hale sportowa? albo pod tym odrzutowcem :smile:

Opublikowano

Ja jade w konkretnym celu (mianowicie kupna czegos) wiec bede na pewno wczesniej :smile: Mysle ze kolo 10 sie pojawie na bazarze.

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Ja tak od 11 będę bo też chcę zakupy zrobić :smile:

Opublikowano

Stonowisko z279 1 alejka po prawej przy bramie.Wpadać i pytać o Grubego :cheers:

Opublikowano

a co masz na stanowisku kolego ? ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Stanowisko kolegi jakieś tam szpargały do wiekowych motocykli