Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pewnie zawitam koło 13stej, muszę poszukać parę rzeczy do moto......

no i z kolegą poszukamy okazje cenowe.....hehhe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

flm_1469546259__maly_rider.jpg

Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej...

Wie ktoś może czy będą ubrania motocyklowe itp ? Na hali nigdy nie bylem , zawsze na starcie. Ale chyba to samo wszystko będzie?

Wie ktoś może czy będą ubrania motocyklowe itp ? Na hali nigdy nie bylem , zawsze na starcie. Ale chyba to samo wszystko będzie?

będą ubrania

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

Tylko wtedy ten browar bedzie dosc wczesnie. Chyba ze chcesz isc na bazar wieczorem (jak juz prawie nic nie bedzie) i pozniej na piwo :)A w sumie to moge jechac 2 razy.... co mi tam :P

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

będzie na pewno mniej niż na stadionie, bo ten to bardziej bazar militarny (broń, ubrania, grupy rekonstrukcyjne)... pewnie będzie mało jak nie wogóle motocykli ale trochę duperelków motocyklowych powinno być...

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Byłem w ubiegłym roku i niezła kupa była, dużo gorzej niż na Starcie. Tylko wtedy był siarczysty mróz, a ja po bazarze szedłem na pociąg do Warszawy, więc nie ukrywam, że byłem mocno zirytowany tym całym bajzlem, gdy w butach miałem błocko spod straganów :decayed:

Żadnych konkretów też nie znalazłem, nie było też gdzie przymierzać ciuchów za bardzo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Zima zawsze jest gorzej niz na starcie ale ceny takze sa bardziej atrakcyjne (bardziej normalne poniewaz ceny na stadionie sa sporo wygórowane).Ja w zeszlym roku znalazłem super skorzana kurtke na motor i to za psie pieniadze, takze jak ktos czegos szuka konkretnego to mozna znalesc za nieduza kase tylko pamietajcie - trzeba sie targowac.

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

No ja ten browarek to bym proponował tak właśnie w porze wczesnego obiadku tam rozpracować, czyli koło 13, żeby do tej pory wszyscy, którzy bazar zaliczą mogli się swoim tempem po bajzlu przejść i poszukać rzeczy dla siebie :)Co do bogactwa asortymentu, to niestety jest on mocno ograniczony w porównaniu z letnimi, jednak zawsze kilka motocykli jest, części tez się może znajdzie. Jedyne czego można się spodziewać na bank to straganu z Indiańską muzyką ;P

pisałem do suchego o ramki pod tablicę jak ktoś chce to chętny niech się odezwie , jest okazja , to może przywiezie więcej .ustalimy godzinę spotkania i każdy będzie mógł odebrać . Potem wspólne piwko .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

W sumie to ja sie tam wybieram przynajmniej na trochę a ramki do cebuli nie mam. Ogólnie wiszą mi takie gadgety ale i tak potrzebuje ;) O której chcesz sie tam spotkać ?? bo ja od rana mam skałki

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ja podtrzymuje propozycję godziny 13, a co do lokalizacji to może w okolicy tego punktu gastronomicznego na zewnątrz, tam jest zawsze tylko jeden, o ile się nie mylę, więc jest szansa, że się nie pogubimy :biggrin: