JAKUBKO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 tak tylko jak się skończy o 15 to akurat dojade i d*pa ale wieczorem na możemy iść poopowiadacie co na bajzlu było 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 OOOOOoooo tez jest jakas mysl Na takie cos to sie pisze :PTo kto bedzie z "rana" (czyt. kolo 10-11) na Bazarze ? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja pewnie zawitam koło 13stej, muszę poszukać parę rzeczy do moto...... no i z kolegą poszukamy okazje cenowe.....hehhe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja też będeę ale pewnie 9-10 jakos tak bo skrzynie trzeba kupić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wie ktoś może czy będą ubrania motocyklowe itp ? Na hali nigdy nie bylem , zawsze na starcie. Ale chyba to samo wszystko będzie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wie ktoś może czy będą ubrania motocyklowe itp ? Na hali nigdy nie bylem , zawsze na starcie. Ale chyba to samo wszystko będzie?będą ubrania 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 a może wybrać się grupa nabazar a puznej ma małe piwo na miasto lub coś na politechniki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Tylko wtedy ten browar bedzie dosc wczesnie. Chyba ze chcesz isc na bazar wieczorem (jak juz prawie nic nie bedzie) i pozniej na piwo :)A w sumie to moge jechac 2 razy.... co mi tam 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 mi sie wczesniej nie uda ale pod wieczór jak najbardziej chociaż bazar to coś niepowtzrzalnego i powinno sie tam być 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 będzie na pewno mniej niż na stadionie, bo ten to bardziej bazar militarny (broń, ubrania, grupy rekonstrukcyjne)... pewnie będzie mało jak nie wogóle motocykli ale trochę duperelków motocyklowych powinno być... 1 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Byłem w ubiegłym roku i niezła kupa była, dużo gorzej niż na Starcie. Tylko wtedy był siarczysty mróz, a ja po bazarze szedłem na pociąg do Warszawy, więc nie ukrywam, że byłem mocno zirytowany tym całym bajzlem, gdy w butach miałem błocko spod straganów Żadnych konkretów też nie znalazłem, nie było też gdzie przymierzać ciuchów za bardzo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zima zawsze jest gorzej niz na starcie ale ceny takze sa bardziej atrakcyjne (bardziej normalne poniewaz ceny na stadionie sa sporo wygórowane).Ja w zeszlym roku znalazłem super skorzana kurtke na motor i to za psie pieniadze, takze jak ktos czegos szuka konkretnego to mozna znalesc za nieduza kase tylko pamietajcie - trzeba sie targowac. 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ja bede od rana ale pozniej tez zawitam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 No ja ten browarek to bym proponował tak właśnie w porze wczesnego obiadku tam rozpracować, czyli koło 13, żeby do tej pory wszyscy, którzy bazar zaliczą mogli się swoim tempem po bajzlu przejść i poszukać rzeczy dla siebie :)Co do bogactwa asortymentu, to niestety jest on mocno ograniczony w porównaniu z letnimi, jednak zawsze kilka motocykli jest, części tez się może znajdzie. Jedyne czego można się spodziewać na bank to straganu z Indiańską muzyką ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 pisałem do suchego o ramki pod tablicę jak ktoś chce to chętny niech się odezwie , jest okazja , to może przywiezie więcej .ustalimy godzinę spotkania i każdy będzie mógł odebrać . Potem wspólne piwko . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 W sumie to ja sie tam wybieram przynajmniej na trochę a ramki do cebuli nie mam. Ogólnie wiszą mi takie gadgety ale i tak potrzebuje O której chcesz sie tam spotkać ?? bo ja od rana mam skałki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja zobaczę, wczoraj u dziadka znalazłem trochę pierdół od syrenki, może to zapakuję i spróbuję opchnąć na bajzlu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no to jakies konkrety trzeba ustalac Gdzie i o ktorej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja podtrzymuje propozycję godziny 13, a co do lokalizacji to może w okolicy tego punktu gastronomicznego na zewnątrz, tam jest zawsze tylko jeden, o ile się nie mylę, więc jest szansa, że się nie pogubimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 13 mi pasuje ej a moze pod wejsciem na hale sportowa? albo pod tym odrzutowcem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja jade w konkretnym celu (mianowicie kupna czegos) wiec bede na pewno wczesniej Mysle ze kolo 10 sie pojawie na bazarze. 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja tak od 11 będę bo też chcę zakupy zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Stonowisko z279 1 alejka po prawej przy bramie.Wpadać i pytać o Grubego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a co masz na stanowisku kolego ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Stanowisko kolegi jakieś tam szpargały do wiekowych motocykli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi