Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh nie byłem nigdy w hali na baizlu, o ile juz kiedys tam byl organizowany... ale w tym roku chetnie tez sie przejde!

Opublikowano

No pewnie, co roku jest tam organizowany :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Ja tez chetnie :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

ja tez standardowo sie przejde. Ale serio zadnych rewelacji nie ma ;)

Opublikowano

JA MOGE :biggrin: jak snieg nie spadnie :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

nie będzie śniegu to obowiązkowo na 2oo

Opublikowano

No pewnie ze pojade on moto (o ile nie bedzie sniegu)

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

ja pewnie pojade ale tam sie robi coraz wiekrzy sajgon jak na giełdzie same starocie i chyba nic ciekawego sie nie kupi ale obwcność obowiązkowa fajnie tak w środku zimy na weteran baszlam

007.gif

Opublikowano

ostatnio było sporo rzeczy, i do kupienia i do obejrzenia. jak zwykle w 2 halach.sporo ludzików sprzedawało fajne maszynki, narobili też trochę hałasu ;)piwko grzane oczywiście również było, i smaczne papu ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć kiedy będzie następny moto weteran bazar

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć kiedy będzie następny moto weteran bazar

na poprzedniej stronie jest plakat.. 21 stycznia w expo

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też napewno będę. Dni odliczam :biggrin:

Opublikowano

Tez odliczam dni bo musze kupic pare pierdolek do motocykla :smile: jak ktos chce mozna sie umowic gdzies na miejscu :smile:

Opublikowano

Moglibyśmy się jakoś wszyscy umówić w jednym punkcie zbiorczym, jakoś w połowie trwania bazaru, żeby każdy mógł wcześniej sobie samemu czy z kim tam chce popatrzeć na to co go interesuje, a później forumowo wypić ciepłe piwko i zjeść niedobrego szaszłyka (coooo bazar sie na nie nabieram i zawsze są ledwo jadalne XD).

Opublikowano

Koper masz moj numer chyba ja bede od rana pozniej bede jeszcze raz z dziewczyna wiec jak dla mnie mozemy pocisnac piwko albo dwa albo trzy ;D no chyba ze ustalimy cos wspolnie na forum :smile:

Opublikowano

Jak uda mi się zamienić w pracy to też będę :smile:

Opublikowano

j apewnie po nakładzie zależy ile roboty o tej podjedziemy a że 1 dniowy sobotowy to już pikuś :cheers:

007.gif

Opublikowano

jeżeli w sobotę to kilka browarków jestem w stanie zaliczyć . Niestety u mnie browarek wchodzi tylko w sobotę . Cały pozostały tydzień za kółkiem .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Ja to z piwkiem raczej odpulam, gdyz znajac zycie bede samochodem. (moze uda mi sie go zamienic na jakis motorek)Ale z checia zobacze sie z wami forumowiczami :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!