Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Moze chociaz grzane winko bedzie :decayed: wkoncu zimno jest..... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

ja pewnie pojade ale tam sie robi coraz wiekrzy sajgon jak na giełdzie same starocie i chyba nic ciekawego sie nie kupi ale obwcność obowiązkowa fajnie tak w środku zimy na weteran baszlam

007.gif

ostatnio było sporo rzeczy, i do kupienia i do obejrzenia. jak zwykle w 2 halach.sporo ludzików sprzedawało fajne maszynki, narobili też trochę hałasu ;)piwko grzane oczywiście również było, i smaczne papu ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

• 3 tygodnie później...

mam pytanie czy ktoś może mi powiedzieć kiedy będzie następny moto weteran bazar

na poprzedniej stronie jest plakat.. 21 stycznia w expo

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

• 2 tygodnie później...

Moglibyśmy się jakoś wszyscy umówić w jednym punkcie zbiorczym, jakoś w połowie trwania bazaru, żeby każdy mógł wcześniej sobie samemu czy z kim tam chce popatrzeć na to co go interesuje, a później forumowo wypić ciepłe piwko i zjeść niedobrego szaszłyka (coooo bazar sie na nie nabieram i zawsze są ledwo jadalne XD).

Koper masz moj numer chyba ja bede od rana pozniej bede jeszcze raz z dziewczyna wiec jak dla mnie mozemy pocisnac piwko albo dwa albo trzy ;D no chyba ze ustalimy cos wspolnie na forum :smile:

jeżeli w sobotę to kilka browarków jestem w stanie zaliczyć . Niestety u mnie browarek wchodzi tylko w sobotę . Cały pozostały tydzień za kółkiem .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Ja to z piwkiem raczej odpulam, gdyz znajac zycie bede samochodem. (moze uda mi sie go zamienic na jakis motorek)Ale z checia zobacze sie z wami forumowiczami :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!