Wolf Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Racja racja forumowicze zawsze wiedzą wcześniej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 szybkie przypomnienie - bajzel już w najbliższy weekend http://motoweteranbazar.com/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPE64 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 tO no z ceną wejściówki to doj**ali do pieca To jaka jest teraz cena wejściówki? Może się zjawię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) O ile dobrze pamiętam to wejście 10 za dzień lub 15 za 2 dni Zgadza się Wszystko jest na stronie w zakładce aktualności Edytowane 3 Maja 2017 przez StefanPL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siema ludziska Mam na zbyciu wejściówkę a może i nawet 2 na bazar sobota niedziela jak ktoś chętny pisać priv. Zasada kto pierwszy ten lepszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 chętnie przygarne 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 To 2 sztuki czekają do odbioru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Kto się jutro wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 dzieki uprzejmości @Kolo bylim, zobaczylim, kupilim oponke, dzięki Tomek 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Dobrze że się przydały;) Edytowane 8 Maja 2017 przez Kolo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Mam dwie wejściówki na motobazar 24-25 czerwca. One raczej nie są dwudniowe ale to trzeba spytać odbierając opaskę. Oddam za free. Jestem do jakiejś 11 w domu, okolice Zielona/1 Maja,później jadę na działkę więc po drodze mogę komuś podrzucić - jadę w kierunku Aleksandrowa. Jutro natomiast jestem od 8 do 14 w pracy na Drewnowskiej. 792- 9dwa-6dwa-4dwa 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 24.06.2017 o 10:10, JAREK-XJR napisał: Mam dwie wejściówki na motobazar 24-25 czerwca. Odebrałem jedną - dzięki wielkie ... moto ma nową szybę pozdrawiam Maciek Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Macao (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Prosze uprzejmie. Na druga nikt nie byl chetny. :-( 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 kolejna edycja już niebawem - 27.01. wejście znòw 17 złociszy... 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Oby ten bazar zaczął się nakręcać nowymi pomysłami, bo jak mówili poprzednicy - kojarzy się już tylko z pajdą chleba 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 10 godzin temu, Suchy-wolk napisał: Oby ten bazar zaczął się nakręcać nowymi pomysłami, bo jak mówili poprzednicy - kojarzy się już tylko z pajdą chleba Nie no nie przesadzajmy...karczek tez jest dobry ...i to chyba tyle. A tak serio ja tylko widzę sens pojawienia sie tylko co mają klasyki i szukaja gratów lub też fanów militarii 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 nie no, jak ktoś gum szuka to też można zajrzeć - idzie wyłapać kapcie w dobrej cenie i w sumie tyle 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi