kosmaty Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 coś koło połowy stycznia 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 21.01.17 r. Hala expo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Łódzki bazar jest zawsze w drugim lub trzecim tygodniu stycznia w hali expo.Na stronie MWB nie ma jeszcze daty, ale w automobiliście podają właśnie 21.01. 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 ooo w moje urodziny, wpadnę, może coś dostane 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dzięki wielkie za info 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 ooo w moje urodziny, wpadnę, może coś dostane za darmo to tylko kopa w... 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Moto Weteran Bazar w 2017 roku:21 stycznia - Hale Expo al.Politechniki 46-7 maja - Stadion "Start" ul.Św.Teresy 56-5824-25 czerwca - Stadion "Start" ul.Św.Teresy 56-589-10 września - Stadion "Start" ul.Św.Teresy 56-58 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 przypomnienie o bajzlu za tydzień, tj. 21.01. Bilet wstępu - 17 zł (coś drogawo ostatnio jak za 1 dzień). CZAS TRWANIA: Sobota - godz. 8.00 - 16.00 może jakiś grzaniec na miejscu? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) bazarek sie zbliza - myslicie ze bazarek bedzie dzialal jak zawsze ? Duzo bazarowiczow wystawia czesci na ziemi, zastanawia mnie jak bedzie to teraz, kiedy nie ma slonca, na zimoywch bajzlach mnie jeszcze nie bylo. Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 bazarek sie zbliza - myslicie ze bazarek bedzie dzialal jak zawsze ? Duzo bazarowiczow wystawia czesci na ziemi, zastanawia mnie jak bedzie to teraz, kiedy nie ma slonca, na zimoywch bajzlach mnie jeszcze nie bylo. Miałem się wybrać, ale kolega mi odradził. Podobno mało ludzi, mało towaru. Nie wiem ile w tym prawdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Miałem się wybrać, ale kolega mi odradził. Podobno mało ludzi, mało towaru. Nie wiem ile w tym prawdy kolega ma racje ale wybrać się i tak trzeba 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 17 zyla ??? Zycze im powodzenia 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Byłem chyba dwa razy na zimowej edycji i dwa razy nic nie było ... tak więc jak dla mnie to ta edycja jest typowo militarna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zimowy bazar jest na przekór zimie - zapowiedzią zbliżającego się sezonu, możliwością nabrania w płuca motocyklowej atmosfery aby łatwiej było przetrwać kolejne zimne tygodnie i miesiące i supportem dla bazaru majowego. Ja tak to traktuję. Rzadko coś kupuję na zimowym ale jest okazja żeby spotkac się ze znajomymi i trochę poczuć klimat (motocyklowy a nie nasz - umiarkowany kontynentalny). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zawsze mozna jakas mala najebke zrobic z kumplami hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zawsze mozna jakas mala najebke zrobic z kumplami heheMoto bazar nie jest mi do tego potrzebny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobra mieliście racje, coraz słabszy jest ten weteran. A zarazem coraz droższy. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Bylem widzialem szalu nie bylo...a rano mega kolejka do kasy byla....poszedlem po buty wrocilem z niczym... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Bo sie ludzią w d*pach od internetow poprzewracało pamietam czaszy ze od 6 sie we 4 latało za rękawiczkami latało a na bazarze były 3 rozmiar sie nie liczyl jak kupiłem buty super moto to we 3 w nich jedzdziliśmy na zawodach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Stycznia 2017 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Oczywiscie, niech najlepiej wroca czasy kiedy niczego nie mozna bylo dostac A bilety wstepu niech zrobia po cztery kurwaś dychy. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 no z ceną wejściówki to doj**ali do pieca 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A kto pamięta moto bazary jeszcze na milionowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsz125 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Hej Chłopaki Kiedy następny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 POZOSTAŁE TERMINY: 6 - 7 maja 2017 24 - 25 czerwca 2017 9 - 10 września 2017 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsz125 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Fajnie ze napisaliście kiedy będzie następny. Bo na stronie nie było takiej informacji jeszcze kilka dni temu ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi