Lusia Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 kosmaty czy coś może wiadomo na temat ls2? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 7-8 Maj kolejny Moto Weteran Bazar. Tym razem na stadionie "Start" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 wpadnę na golonkę i spacer jak zawsze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Trzeba przyjechać .Fajnie się cofnąć do czasów wojennych i PRL-u w motoryzacji . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Również się wybieram. Mam nadzieję, ze będzie dużo ciekawych rzeczy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Również planuje być,aczkolwiek zależy od pogody. Do zobaczyska :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 też będę, po raz kolejny i niestety po raz kolejny stwierdzę że ceny nie są rewelacyjna, ale za klimat trzeba zapłacić 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ceny zawsze mogły by być niższe ale na golonkę zawsze warto podjechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LitroweViadro Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mam synka 9 lat mam nadzieje ze dam rade ubrać go od stup do głów polecacie jakies stoisko z używanymi ciuchami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Tez będę ubierał syna, ale w moro 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 RoMek999 ty chyba jedziesz swoją żonkę dobrze ubrać jak mi czas pozwoli to podlecę . Być może z Markiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dajcie znać o której, może się spotkamy przy kawie i chwilę pogadamy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 No nie ma to tamto też liczę na spotkanie przy kawce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Też się wybieram , fajnie będzie się spotkać i wypić kawe . (mam nadzieje że się tam znajdziemy?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 OK, w piątek po ustaleniu z zarządem (żoną) zapodam o której się wybieramy. To do zobaczenia. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Też się chętnie spotkam 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ja też będę tylko raczej koło południa Wysłane z mojego D2203 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 RoMek999 ty chyba jedziesz swoją żonkę dobrze ubrać jak mi czas pozwoli to podlecę . Być może z Markiem. Wpadajcie, posiedzimy, pogadamy :-) no będę szukał spodni dla niej najlepiej do kompletu może jeszcze butli jak starczy $ i będzie komplet do zobaczenia Będę sobota z samego rana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Wczoraj gadaliśmy z Markiem że tak po 10 będziemy , motongami rzecz jasna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Atakuję od samego rana, zakupy dla żony... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmok Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 I ja będę. Właśnie wyruszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 My z Kucinem od 15.45 :-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja właśnie wróciłem i mam radę, nie bierzcie rodziny Poszło parę stówek a sobie kupiłem 1 naszywkę i znaczek 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tiaa, skads to znam. Zima jak bylem to tu kanapka, tam wisorek czy kolczyki, jeszcze gdzie indziej waz rubika... 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 W sumie ja tylko rekreacyjnie i zjeść karczek ;-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi