Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Aidekk, czytaj ze zrozumieniem-na zewnątrz bramy, gdzie przechodzą ludzie NIE zainteresowani bajzlem.

A w Metro jak podsumuję, to mi niedługo wyjdzie, że zostawiłem kwartalną pensję ;P

Edytowane przez Logan (wyświetl historię edycji)

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano (edytowane)

Chyba ci się koleś coś w głowie popieprzy.....o

Edytowane przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji)

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

Chyba ci się koleś coś w głowie popieprzy.....o

Nie ma co się napinać, ten koleś to taki dyżurny głupek.

Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra...

Opublikowano

Właśnie, w jak dobrej cenie był ten tankbag?

Nie wiem czy mogę się publicznie tak pochwalić, ale powiem że poniżej 150 zł :smile:

Aidek dobra reklama sklepu

No reklama, ale cały bajzel przeszedłem i nic ciekawego nie znalazłem a tutaj strzał w dziesiątkę. Jedyny mój zakup na tutejszym bajzlu i mój pierwszy zakup w Metro :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Nikt się chyba nie obrazi za tę publiczną pochwałę ;) No to elegancka cena! :smile:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wybiera się ktoś na bazar jutro? Ja muszę sprawdzić dostępność części do kilku modeli i popatrzeć na garniaki, tfu, kombiaki :biggrin:

Opublikowano

Rozmyślam, chociażby, żeby zobaczyć jakie ceny są...

128330.png
Opublikowano

Będę z samego rana motorkiem,terminy napięte, wieczorem idę na weselicho... :eat::drunk:

Opublikowano

za jakąś godzinkę (o 10) jadę na spacer na bajzel - 4oo, z górnej. jak ktoś chce się zabrać, dawać cynk.

dodane po spacerze:

polecam udać się na bajzel. to ostatni przed zimą, więc obrodziło w ludzi, wystawców, i ogólnie klimat jest świetny.

i polecam coś zjeść przed bajzlem, bo zapach świeżonki przyciąga :biggrin:

milicja.jpg

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

takie pytanie troszke z d..., czy wejscie na bazar jest platne? w moim miescie na motobazar zeby wejsc sie placi ( uprzedzajac pytania)...

Opublikowano

10zł jeden dzień, 15zł dwudniowy. Warto się wybrać, pogoda też dopisuje...

Opublikowano

13 i 14 września 2014 na Stadionie "Startu" w Łodzi odbył się kolejny Moto Weteran Bazar. Poniżej kilka filmów z tej imprezy:

[HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 1 - zobacz na YouTube video

[HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 2 - zobacz na YouTube video

[HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 3 - zobacz na YouTube video

[HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 4 - zobacz na YouTube video

[HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 5 - zobacz na YouTube video

Jeśli macie jakieś filmy lub zdjęcia zapraszam do podzielenia się z nimi. Większość z nich znajdzie się także na stronie TwojMotocykl.

Opublikowano

Te filmiki były kręcone telefonem? Zainwestujcie w kamerę, bo szkoda czasu na oglądanie  -_-

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano (edytowane)

Eee, coś tam jednak widać, jak na nurkowaniu w zbiorniku wodnym na Malince  :biggrin:  Nawet dźwięki podobne  :P

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kolejny Moto Weteran Bazar sobota 17 stycznia 2015r

Opublikowano

Trzeba być, parę rzeczy jest do kupienia...

Opublikowano

Kolejny Moto Weteran Bazar sobota 17 stycznia 2015r

Zimowo oczywiście przy/w Hali EXPO, nie szukajcie czasem na Starcie  :smile:

Opublikowano

No trzeba się pojawić, mikołaj nie kupi nic to trzeba se samemu prezenty sprawić :biggrin: