Logan Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Aidekk, czytaj ze zrozumieniem-na zewnątrz bramy, gdzie przechodzą ludzie NIE zainteresowani bajzlem. A w Metro jak podsumuję, to mi niedługo wyjdzie, że zostawiłem kwartalną pensję ;P Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Logan (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Chyba ci się koleś coś w głowie popieprzy.....o Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Chyba ci się koleś coś w głowie popieprzy.....o Nie ma co się napinać, ten koleś to taki dyżurny głupek. 2 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Aidek dobra reklama sklepu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Właśnie, w jak dobrej cenie był ten tankbag? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Właśnie, w jak dobrej cenie był ten tankbag? Nie wiem czy mogę się publicznie tak pochwalić, ale powiem że poniżej 150 zł Aidek dobra reklama sklepu No reklama, ale cały bajzel przeszedłem i nic ciekawego nie znalazłem a tutaj strzał w dziesiątkę. Jedyny mój zakup na tutejszym bajzlu i mój pierwszy zakup w Metro 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nikt się chyba nie obrazi za tę publiczną pochwałę No to elegancka cena! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wybiera się ktoś na bazar jutro? Ja muszę sprawdzić dostępność części do kilku modeli i popatrzeć na garniaki, tfu, kombiaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Rozmyślam, chociażby, żeby zobaczyć jakie ceny są... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 może wpadnę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Będę z samego rana motorkiem,terminy napięte, wieczorem idę na weselicho... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 za jakąś godzinkę (o 10) jadę na spacer na bajzel - 4oo, z górnej. jak ktoś chce się zabrać, dawać cynk. dodane po spacerze: polecam udać się na bajzel. to ostatni przed zimą, więc obrodziło w ludzi, wystawców, i ogólnie klimat jest świetny. i polecam coś zjeść przed bajzlem, bo zapach świeżonki przyciąga 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 tez bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 takie pytanie troszke z d..., czy wejscie na bazar jest platne? w moim miescie na motobazar zeby wejsc sie placi ( uprzedzajac pytania)... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Lina Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wejście jest płatne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 10zł jeden dzień, 15zł dwudniowy. Warto się wybrać, pogoda też dopisuje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hungrymemo Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 13 i 14 września 2014 na Stadionie "Startu" w Łodzi odbył się kolejny Moto Weteran Bazar. Poniżej kilka filmów z tej imprezy: [HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 1 - zobacz na YouTube video [HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 2 - zobacz na YouTube video [HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 3 - zobacz na YouTube video [HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 4 - zobacz na YouTube video [HD] Moto Weteran Bazar 2014 cz. 5 - zobacz na YouTube video Jeśli macie jakieś filmy lub zdjęcia zapraszam do podzielenia się z nimi. Większość z nich znajdzie się także na stronie TwojMotocykl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Te filmiki były kręcone telefonem? Zainwestujcie w kamerę, bo szkoda czasu na oglądanie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Eee, coś tam jednak widać, jak na nurkowaniu w zbiorniku wodnym na Malince Nawet dźwięki podobne Edytowane 15 Września 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Telefonem? Dobrze by było! Kalkulatorem chyba było kamerowane! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kolejny Moto Weteran Bazar sobota 17 stycznia 2015r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Trzeba być, parę rzeczy jest do kupienia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jak zwykle nic nie planuje kupic, a skończy się tak samo :-P 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Kolejny Moto Weteran Bazar sobota 17 stycznia 2015r Zimowo oczywiście przy/w Hali EXPO, nie szukajcie czasem na Starcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 No trzeba się pojawić, mikołaj nie kupi nic to trzeba se samemu prezenty sprawić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi