Lili Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ja chyba jakoś koło 12 pojawię się. Bo mam sporo zakupów No i w sobotę a nie w niedzielę... Nie wiem co mnie odbiło z niedzielą xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Bliżej soboty możemy się umówić konkretnie .Boja tez chce byc w Miarę wcześnie i możemy wejść przez basen to nie będziemy płaciły za wejście. chyba ze wpadasz z kimś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Sama idę. Więc możemy się zgadać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ej no ja jade z kumplem to jak cos mozna sie tam jakos zgadac przed 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Pytanie tylko czy uważacie MWB za miejsce spotkań czy miejsce do zakupów. Bo jeżeli do zakupów, to ja brykam od rana, aby kupić te rzeczy, które potrzebuję - im szybciej, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś mi zawinie i wątpię, abyśmy razem grupą chodzili po bazarze od stoiska do stoiska Natomiast jeżeli MWB uważacie za miejsce spotkań, to raczej godzina południowa, to chyba kiepski pomysł? Rozumiem, że nie będziemy stać tam na terenie, tylko się albo czegoś napijemy podsiadując pod parasolem albo przejdziemy w konkretne miejsce - tylko wtedy wypadałoby wybrać się bardziej pod wieczór, bo ludzie pracują. PS : Ja prawdopodobnie jadę MPK, ale większy sens bym widział, aby podjechać tam na motocyklach i po MWB zebrać się na konkretną godzinę i wybrać np. na obiad wspólnie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja lece w sobote od rana z tego samego powodu zeby cos fajnego jeszcze dorwac http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif ale na spotkanie wieczorem bardzo chetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ja sie tez napewno zjawie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ja lecę tam na zakupy z rana chyba,dlatego jadę puszka Pozniej wskakuje na motocykl,bo ma byc ładna pogoda i trza wykorzystać tego sezonu jak najwięcej bo i tak było go mało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Suchy jaki ty niepraktyczny jesteś można połączyć jedno i drugie. Kupowanie i spotkanie Ja mam listę zakupów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Faceci tak maja ze nie umieją łączyć jednego z drugim A my tak co dwie głowy to nie jedna im więcej kobiet tym więcej mozna utargować I zawsze jest na plusie bo mozna poradzi się drugiej osoby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dokładnie tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Lili jak jutro z moto -bajzlem o której bys byla? Czarna tez leci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Czarna pracuje. Ja najpóźniej chce tam być na 12 zadzwonię do ciebie jak będę stała przy wejściu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kto jutro od rana się wybiera, tak ok. 10.00 ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 no ja dopiero w niedziele sie zjawie sobota jest pracujaca 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kto jutro od rana się wybiera, tak ok. 10.00 ? Ja, tylko nie wiem jeszcze jakim środkiem transportu tam dotrę Aczkolwiek coraz bardziej myślę i wychodzi na to, że prędzej w Niedzielę tam pojadę, ponieważ chcę kupić tylko Tankpad, ponieważ nie mam kasy na inne bajery 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 to jeśli jutro o 10.00 ktoś będzie się wybierał, to możemy spotkać się przy wejściu i połazić razem bezcelowo (nie mam konkretnych planów na zakupy)mój nr jest w kontaktach - /działalność forum/kontakt między forumowiczami 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ktoś jeszcze wybiera się przed południem? ja pewnie wpadnę około 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Lili a o której możesz byc wcześniej? Ja bede w porywach 9-10 Bo trochę trzeba się tam złaźyć,a pozniej muszę jeszcze skoczyć na zakupy na bałucki.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 dobra to będę 10-10.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Oki to dzwon jak będziesz na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Będę dzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie wiem czemu strona motoweteranbazar.com nie jest aktualizowana i nie podają nowych terminów bajzlu.. Znalazłem w sieci info (może ktoś będzie zainteresowany): 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 dzięki, przyda się. na grzane piwko i zimowy spacer chętnie człowiek po raz kolejny się wybierze 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wielkie dzieki Pewnie ze pojade 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi