Darcio Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A też się wyrwę, połazić ... Trzeba poprzysiadać się na parę moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 standard - golonka i piwko - bez motocykla chociaż ostatnio było cieńko z golonkami... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 teze sie wybiore bede okolo 12 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 To mam tera qarwa do myślenia. Zaprawianie wątroby w weekend w Olesnie czy bazar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 W dzień pooglądać co nieco a wieczorem kiełbaska golonka piwko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 też postaram się zajrzeć z Gonią 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 chylon na bajzel jedziecie? bo bym się zabrał z wami ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No ja będę ale dopiero drugiego dnia. Musze te podnóżki w końcu zrobić, gumy zamontować. Gumy mam ale tam w środku jest taka blaszka, taka... co sie nią do podnóżka montuje. I tego malego ustrojstwa dostać nigdzie nie mogę. Drugiego dnia będzie tam coś jeszcze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Do poludnia bedzie to samo co pierwszego dnia bo ludzie na noc zostaja, a pozniej sie zbieraja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Może jakieś spotkanko na bajzlu i browarek? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ok, czyli żeby coś dostać najlepieij z rańca podbić. Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Broto myślę że polecimy z Gonią jak co to numer masz do mnie w profilu to się umówimy 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Może jakieś spotkanko na bajzlu i browarek? Good idea. w sobotę pracuję max do 14, więc jakoś potem bym wpadł na bajzel. Połazić, może coś w łapy wpadnie, a potem przysiąść do browarka i papu. Jakieś plany godzinowe już ktoś coś na sobotę? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 jak browarek wchodzi w grę to będe musiał do chylona na plecaczek iść ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Good idea. w sobotę pracuję max do 14, więc jakoś potem bym wpadł na bajzel. Połazić, może coś w łapy wpadnie, a potem przysiąść do browarka i papu. Jakieś plany godzinowe już ktoś coś na sobotę? Czyli na bajzlu spotykamy się o 15:00 ? tylko, że słońce będzie je**ć :/ Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 nie no, trochę później może. przed 15 w domu, jakiś prysznic, a jeszcze jakoś z chojen muszę dojechać na bajzel jeśli piwko, no to nie 2oo czy 4oo zostanie pewnie mpk... 16 minimum. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 godziny upalne wybierasz, ale czego bym nie zrobił żeby się z Tobą piwka napić Ja postaram się zgarnąć ze sobą, z 4 osoby w tym Suchego i Rolka 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 min.16, czyli możemy później, jak tam Wam już pasuje 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witojcie, trochę mnie mało na forum, więc zapraszam na pogaduchy na najbliższy "bajzel", stoisko A 117.piwo będzie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Guys, to umawiamy się jakoś? Ja pewnie podjadę po robocie (albo 2oo albo 4oo) na jakieś zakupki małe i spacer - może znajdę jakiś gadżet - tak o 13 A potem wieczorkiem na jakieś większe piwko można 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) jestem za planuje byc popołudniu porozgladac sie i zostac do wiezora na małe piwko jak cos piszcie Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Macix (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja z Kłosą też będę, prawdopodobnie koło 13, ale pewności jeszcze nie mam. Z racji tego, że Kłosa prowadzi, wszelkie propozycje piwka z góry rozpatruję pozytywnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Wybieram się na bajzel gdzieś około 12 Jadę puszką mogę kogoś zabrać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ja też się wybieram, leci ktoś na moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ja bede za godzinke jak cos dzwoncie 600210795 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi