LUBIANY Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 kuferek potrzebuje morze coś trafie 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 No mój plan niestety nie wypali - miało być żarełko i może małe %, ale mam wyjazd do Warszawy więc innym razem P.S. Gdyby ktoś widział tylną tarczę do Yamahy V-Max (2003 rok), to piszcie/dzwońcie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
RyjekOcw Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ja bede na bazarze w sobote koło 9-10 gdyz musze zrobic dosyc spore zakupy ;] 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
Julka Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Motocyklista doskonały - ktoś się orientuje, czy można trafić tę pozycję na bajzlu za rozsądną cenę? Zawsze widziałem kilku gości z jakimiś zakurzonymi książeczkami, zwykle z manualem do T-34, ale nigdy jakoś nie wertowałem ich zbiorów. Ktoś trafił? Ktoś widział? Ktoś słyszał o kimś, kto znał kogoś, kto kiedyś podobno trafił? Na bajzlu nigdy nie widziałam, ale na allegro ceny są dość przystępne: http://allegro.pl/motocyklista-doskonaly-wyzsza-szkola-jazdy-okazja-i2598361674.html I całkiem spoko oferta: http://allegro.pl/motocyklista-doskonaly-1-i-2-strategie-uliczne-i2547262076.html Ewentualnie poproś od Mikołaja - ja poprosiłam i przyniósł 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
krzycho Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Motocyklista doskonały - ktoś się orientuje, czy można trafić tę pozycję na bajzlu za rozsądną cenę? Zawsze widziałem kilku gości z jakimiś zakurzonymi książeczkami, zwykle z manualem do T-34, ale nigdy jakoś nie wertowałem ich zbiorów. Ktoś trafił? Ktoś widział? Ktoś słyszał o kimś, kto znał kogoś, kto kiedyś podobno trafił? ja znalazlem u wuja google http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
NoPel Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ja napewno będę, niestety puchą z Tatą, nie na moto. Prawdobonie kombi kupię nareszcie 0 Cytuj
ragavan Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ja będę w niedziele ale też puszką bo zabieram koleżankę a ona niestety jedzie dopiero polować na kask... 0 Cytuj
piyok Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 w Motopublice mają chyba wszystkie pozycje z lektury interesującej motocyklistę, zresztą na bajzlu także są ostatnio brałem u nich przyspieszenie 2 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się...
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Jak będziesz w sobotę,to możemy razem połazić- coś doradzisz,podpowiesz. Muszę kupić np opony itd... Ty zdaje się ostatnio kupowałeś laćki. Kupowałem, zobaczymy u tego typa, co mam je od niego. 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 musze się tam jakoś pojawić i rękawice kupic bo w moich obecnych już mi łapki marzną 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
elfeti Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 musze się tam jakoś pojawić i rękawice kupic bo w moich obecnych już mi łapki marzną ja kupiłem nowe i też marzną... chyba narciarskie będą lepsze A tak serio to też w sobotę muszę jechać połazić... na ostatnim w niedzielę ok 11 jak byłem to albo spali na kacu albo juz "nie sprzedawali" 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 jasna cholera przekopałam całe allegro i jak rękawice męskie to fajne z zabezpieczeniami full wypas a jak dla kobiet to kurna najważniejsze że kwiatek jest wyhaftowany http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif reszta na odpierdziel się 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dann Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 jasna cholera przekopałam całe allegro i jak rękawice męskie to fajne z zabezpieczeniami full wypas a jak dla kobiet to kurna najważniejsze że kwiatek jest wyhaftowany http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif reszta na odpierdziel się I dogodź takiej tu kobiecie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Różowa Pantera Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jak nie zamarznę na moto w drodze na bazar, to pojawię się tak przed 12. Mam nadzieję, że jeszcze kogoś z Was tam zastanę Do zobaczenia! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Tomi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Ja ze swoją planujemy dotrzeć ok 9 rano. A że pewnie trochę tam będziemy łazić, więc jak coś to będziemy się łapać na miejscu Strzałeczka i do zobaczyska 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Mikey Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Ja tez sie pojawie, startuje z jeszcze dwoma osobami w sobote rano z Tomaszowa Maz. Jak ktos jedzie przez TM, to piszcie na prv - mozemy polaczyc sily i sie wspolnie przejechac 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 ja jadę autkiem od rana jutro (czyli tak koło 12), parkuję pod tesco, więc jak ktoś z chojen-górnej chce jechać, niech da cynk, to podrzucim jutro typowo spacerek, może coś kupić, golonka. a wieczorem pewnie powrót na browar 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Gulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jacek jutro o 18 w miejscu dobrze ci znanym 1 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR
Lans Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Ja bede na bajzlu dzisiaj okolo 11. 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Gdzie na bajzlu stawiacie motongi, co by bezpiecznie było. Jest tam gdzieś blisko jakiś strzeżony? 0 Cytuj
Lans Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Komu sie nudzilo i namalowal mi na przedniej szybie samochodu, serduszko rozowym blyszczykiem ??? Pojazd stal zaparkowany przy profi, dokladnie na orlenie. Swiadkow zdarzenia, oraz osoby posiadajace informacje, mogace pomoc w odnalezieniu sprawcy, proszone sa o kontakt PW. 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Komu sie nudzilo i namalowal mi na przedniej szybie samochodu, serduszko rozowym blyszczykiem ??? Pojazd stal zaparkowany przy profi, dokladnie na orlenie. Swiadkow zdarzenia, oraz osoby posiadajace informacje, mogace pomoc w odnalezieniu sprawcy, proszone sa o kontakt PW. Ja wiem ale tak cenne informacje będą kosztować 0 Cytuj
scOti Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Komu sie nudzilo i namalowal mi na przedniej szybie samochodu, serduszko rozowym blyszczykiem ??? jak różowy błyszczyk to może różowa (kryminalistka) ? Swiadkow zdarzenia, oraz osoby posiadajace informacje, mogace pomoc w odnalezieniu sprawcy, proszone sa o kontakt PW. prawie jak poszukiwania kopciuszka 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Różowa Pantera Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Komu sie nudzilo i namalowal mi na przedniej szybie samochodu, serduszko rozowym blyszczykiem ??? ŻADNYM RÓŻOWYM ! O nie nie nie ! p.s. Ja nic nie wiem ! jak różowy błyszczyk to może różowa (kryminalistka) ? Szkoti opanuj się, nie wiesz z kim zadzierasz ! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
jaquzie Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 moze dodam, ze nie wiem czy to sprawka rozowej ninjy czy nie, ale wracajac do auta z Lubianym, widzielismy Rozowa dosc szybko oddalajaca sie swoimi 2 kolami 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi