Magellan Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A ja byłem właśnie z pierwszą żoną w roli plecaczka. Jak na Janka 121 to spore wyzwanie Kręciliśmy się od 10:20 do mniej więcej 14-tej. W sumie ceny d*py nie urywały. Okazji raczej nie wiele. Ale kupiłem sobie płytę do kufra, którą własną ręką spartoliłem i od kilku tygodni brałem się za jej naprawę ... Stefanowi udało się znaleźć kapcie do swojej CB500. Na tył nawet w dobrej cenie Gdyby nie wyjazd jutro do Wrocka to pewnie bym był na Starcie jeszcze jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Pogoda dopisała, z paroma osobami piątkę się przybiło, atmosfera była i parę groszy też się zostawiło 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ja również byłam. Szkoda, że z nikim z forum nie znam się osobiście w innym wypadku z pewnością kogoś bym spotkała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 W sumie ceny d*py To normalka, kiedyś było tanio, teraz się jeździ dla lansu Szkoda, że z nikim z forum nie znam się osobiście i się nie dziwię, ostatni pojechaliśmy w 5 motorków w czwartek do sokolnik na kawę a tam wszystko pozamykane Jutro lecę około 12:30 - 13:00 do Opoczna na otwarcie, jak masz ochotę kogoś poznać osobiście to zapraszam. Zaznaczam że nie zdążę na msze i chyba na paradę więc jadę rekreacyjnie. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 To normalka, kiedyś było tanio, teraz się jeździ dla lansu i się nie dziwię, ostatni pojechaliśmy w 5 motorków w czwartek do sokolnik na kawę a tam wszystko pozamykane Jutro lecę około 12:30 - 13:00 do Opoczna na otwarcie, jak masz ochotę kogoś poznać osobiście to zapraszam. Zaznaczam że nie zdążę na msze i chyba na paradę więc jadę rekreacyjnie. A gdzie dokładnie byliście w Sokolnikach? Do Opoczno dzisiaj to ja niestety odpadam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ceny niestety wysokie, a nawet bardzo wysokie. Jakby ktoś chciał się sporo obkupić to grubo by przepłacił. 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ja również byłam. Szkoda, że z nikim z forum nie znam się osobiście w innym wypadku z pewnością kogoś bym spotkała. Będziesz miała okazję się poznać na forumowych urodzinach musisz tylko pilnować tematu . Za zwyczaj po tych urodzinach jest impreza w krórymś z Łódzkich klubów Futurysta lub Riff Raf 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 A gdzie dokładnie byliście w Sokolnikach? Nie pamiętam nazwy, ale jechaliśmy od Białej, na rondzie skręciliśmy w lewo, później na kolanku z pierwszeństwem prosto i już po prawej stronie była knajpka 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Nie pamiętam nazwy, ale jechaliśmy od Białej, na rondzie skręciliśmy w lewo, później na kolanku z pierwszeństwem prosto i już po prawej stronie była knajpka A pamiętasz jak ta knajpa się nazywała?? Czyżby "NASZA CHATA"?? Taka drewniana knajpka?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 No dokładnie jak mówisz, czyli dobrze opisałem trasę 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jak byliśmy ostatnio na spocie koledzy dobrze powiedzieli, ceny w niedziele wraz ze wzrostem %% we krwi troche łagodnieją ale ogólnie rzecz ujmując ceny prawie że unijne a jak jest to wybiera się to odrazu. Sławku jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne łażenie. Czy z opony będę zadowolony zdam relacje co mi powiedzą po wyważeniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zakupy udane, spodnie dla żony kupione kurtka zamówiona... Szkoda, tylko że ktoś około godziny 9 na strykowskiej rozwalił goldasa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przypominam tylko o bajzlu w następny weekend 25-26.06. 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 start ? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 tak, start 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dzięki 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dzięki za przypomnienie 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Szkoda sensu :-) po ostatnim już mi się odefhcialo z Nokii 3310 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) ... Edytowane 20 Czerwca 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 ...Co to wnosi do tematu? z Nokii 3310 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucin Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Tam juz nawet kiełbaska nie smakuje tak jak kiedyś ;-( Jak to mówią... SZKODA PRĄDU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 10 - 11 września kolejny bajzel. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LitroweViadro Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Podjade w niedziele połazić a potem na street food festival 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Niedziela to dobry termin a potem street food festival. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Orientuje się może ktoś, kiedy jest zimowy MotoWeteran ? Wydaje mi się ze powinien być jakoś grudzień/styczeń. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi