Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za około godzinkę zbieram się, jadę 4oo - na spacer i golonkę zapewne ;) (z Chojen - jak coś cynk, zabierze się po drodze).

jak Budda pozwoli, to potem wieczorkiem na piwko ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Jaquzie to może ja bym się załapała :smile: Może być parking pod Lidlem na Dąbrowskiego/Kilińskiego ? 

Opublikowano (edytowane)

nawet wiem gdzie to :] nie ma problemu. 13:45? srebrna astra 2. na zimowych oponach :biggrin:

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Mam na zbyciu za darmo 2 wejściówki 2-dniowe na moto weteran bazar. Moje i Doroty używane ale nie zerwane przy ściąganiu i na 2 wąskie ręce wejdą :smile:

Jeśli ktoś jest zainteresowany to tylko na tel: 505740272. Dziś jestem od 18:00 na dniu dziecka więc ewentualnie tam można je odebrać.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano (edytowane)

e tam nędza ;) kupiłem nowe paski na koła i zdobyłem odbojniki kufer vs płyta do kufra ;)

nędza z golonką to fakt. musiałem się zadowolić kiełbą, ale towarzystwo przednie :smile:

ps. kosmat, na parkingu przy bajzlu stało twoje byłe Suzu.

ps2. no i najważniejsze... widzieliście 2 koleżanki roznoszące jakieś gazetki? w sumie nie o gazetki mi chodzi, a o to, jakie miały fajne spodenki :biggrin:

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

nie o gazetki mi chodzi, a o to, jakie miały fajne spodenki :biggrin:

i fotki na forum nie zrobiłeś - wstyd :biggrin:

Opublikowano

ps2. no i najważniejsze... widzieliście 2 koleżanki roznoszące jakieś gazetki? w sumie nie o gazetki mi chodzi, a o to, jakie miały fajne spodenki :biggrin:

Cizie w spodenkach miały swojego adoratora bez zęba na przedzie, więc nie wiem czy masz co startować :biggrin:

Opublikowano

jakto dwie cizie i adorator w jednych spodenkach i nie ma foci? woła o pomstę do.............(wstawić odpowiednie)

Opublikowano

Bajzel udany kupiłem sakwy w dobrej cenie :biggrin:

ps. kosmat, na parkingu przy bajzlu stało twoje byłe Suzu.

potwierdzam była Suza Kosmatego odnotowana i koleżanki no naprawdę warte grzechu :biggrin:

towarzystwo klasa :smile:

Opublikowano

jakto dwie cizie i adorator w jednych spodenkach i nie ma foci? woła o pomstę do.............(wstawić odpowiednie)

Szlag, czas wreszcie złapać nawyk wstawiania wszystkiego na instagram... Na pocieszenie dodam, że adorator nie był warty grzechu :smile:

Opublikowano

ale cizie były.. oj były mmm :smile:

Opublikowano

Wteren słaby, moim zdaniem coraz więcej "złomu" i militariów niż dobrego sprzętu i akcesoriów .
Na miejscu było koło 12:00 z Robertem i moją rodzinką, dlatego też nie organizowałem z wami żadnego  :cheers:  może następnym razem ;)

Oczywiście byłe w forumowych barwach, spotkałem parę znajomych twarzy w Tym Lubianego :biggrin: Niestety jedzenie było marne :sad2: brak golonki ... skusiłem się na szaszłyk i bigos . Z zakupów to moja luba kupiła sobie jakieś rękawiczki ...

A co do Pani która roznosiła ulotki ... nie mam pojęcia co sprzedawała ale miała "taki dar przekonywania ..." żebym to kupił w ciemno :biggrin:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Też widziałem te dziewczęta, spodenki rewelacja. Niestety też nie wiem co reklamowały, przez co nie wiemy, gdzie je można jeszcze spotkać :sad2:

Z ciekawych akcji to ktoś kto jeździ granatowym transalpem na pabianickich blachach powinien się czuć zobowiązany do postawienia mi dużego piwa. Jak wychodziliśmy z Bajzlu z Kłosą, tym wyjściem z tyłu to zauważyłem tegoż Trampka z kluczami zostawionymi w zamku kufra. Popatrzyliśmy chwilę czy właściciela nie ma w okolicy i czy nikt się nam nie przygląda i wsadziliśmy mu te kluczyki do kufra. Mam nadzieje, że ten manewr wystarczył, żeby jego moto nie zmieniło właściciela bez jego wiedzy a i on mógł wrócić normalnie do domu.

Opublikowano

Dzięki Aidekk za wejściówki ;) wbiliśmy bez problemu ;) a jak bym dał za wejście 10 zł to byłbym mega wkur....zły ;/ Tragedia na tym bajzlu jest. tam już coraz gorzej jest wyłapać okazję ;/ Chciałem kupić rękawiczki dla dziewczyny to były tylko szmaciane albo takie po 200 ....

Opublikowano

a jak bym dał za wejście 10 zł to byłbym mega wkur....zły ;/ Tragedia na tym bajzlu jest. tam już coraz gorzej jest wyłapać okazję ;/

Niestety to prawda, "bida z nędzą" :P Nawet żarówki nie dostałem do kierunkowskazu :P 

A będzie jeszcze gorzej... Rozmawialiśmy z babką co sprzedawała ubiory tekstylne. Mówiła, że nie wie czy przyjadą we wrześniu i styczniu ponieważ sprzedaż jest coraz gorsza (bardzo duży spadek w porównaniu z rokiem 2012 i 2011) i niezbyt opłaca się im tu przyjeżdżać... Więc coraz gorzej się robi, niedługo w ogóle nie będzie w czym przebierać :/  

Opublikowano

Racja , szukałem jakiejś dobrej oponki na tył :mellow:  w sumie kupiłem ale du** nie urywa <_<  jeszcze potrzebuje okleiny do ZX6 ale niestety nie było :sad2: w porównaniu do zeszłych lat-MASAKRA :huh:  niedługo będziemy jeździć tam po krzywą kierownice do "komarka" lub hełm z I wojny :huh:

Opublikowano

albo takie po 200 ....

Trzeba negocjować, ja żonie rękawiczki które kosztowały 170zł kupiłem za 130zł :P

niedługo w ogóle nie będzie w czym przebierać :/  

Racja bajzel umiera ...

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Nie śledzę za bardzo tematu, ale organizatorzy chyba osiedli na mieliźnie i nie próbują w żaden sposób dostosowywać się do nowych realiów. Promocja wydarzenia w kraju, lekkie zejście z cen, zachęcanie wystawców. Letni bajzel to zawsze była bieda w porównaniu z wiosennym i jesiennym, jednak nigdy do tej pory tak szybko nie znalazłem miejsca do parkowania. Motocykli tam już praktycznie wcale nie ma, a jak są to większość przypomina raczej egzemplarze ze szrotu. 

Opublikowano

rzucić tam więcej takich dziewczynek w krótkich spodenkach, a będą szalone tłumy dzikich motocyklistów ;)

Opublikowano

rzucić tam więcej takich dziewczynek w krótkich spodenkach,

Jakich spodenkach? Ja zaobserwowałem jedynie falujące pośladki powodujące kapanie śliny z kącików ust. Zaobserwowałem też, że jedna z dziewczyn w ogóle nie umiała chodzić na szpilkach :biggrin:

Co do samego bazaru, nie kupiłem nic i jestem mocno rozczarowany. Co prawda były całkiem fajne spodnie dla Doroty firmy Motona (nie znam, nie słyszałem) z bardzo charyzmatycznym sprzedawcą, co by wcisnął nawet ślepemu okulary. Niestety krzyczał za nie 500 zł... to już Hypnotik miał taniej bo po 350 ale tez nie podeszły... jedne za ciasne a w drugich wisiał tyłek. Na pocieszenie Dorota zakupiła sobie damską portmonetkę na stoisku z portfelami za całe 15 zł i tyle naszych zakupów.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

no to przynajmniej portfel wypróbuje, bo będzie w niego co włożyć, jak nic więcej nie kupiliście :biggrin:

Opublikowano

ja kupiłem ja kupiłem! Winyl Michaela Jacksona za 13 zł :biggrin::D

Opublikowano

@Broto Nice który Album?

BTW tak gadacie gadacie o tych spodenkach w stylu "mój pasek jest szerszy niż to" ale żaden foty nie zrobił a jak zrobił to się nie chce podzielić :sad2: