Skocz do zawartości

Wieniec Na Pogrzeb Bartka

scOti

Rekomendowane odpowiedzi

Od krzyży, tabliczek powinno się uiszczać opłatę. Tylko procedura wynajęcia gruntu jest bezsensowna. Postawienie znicza jest więc łatwiejsze.

Można skombinować tabliczkę, ale w każdej chwili będą mogli ją zdjąć i wyrzucić.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Aidekk

13

• scOti

12

• Tomi

5

• xanton

5

Top użytkownicy w tym temacie

Ja rozumiem, że osoby bliskie Bartkowi ciągnie instynktownie w to miejsce na estakadzie no i często te znicze, krzyże i tablice lepiej działają na wyobraźnię niż tablica "czarny punkt" ale cholera te świeczki są niebezpieczna jak wpadną na jezdnię.

A może cmentarz i grób, na którym można je zapalać są lepszy rozwiązaniem niż to miejsce gdzie kierowcy szybko jada i komuś może zabraknąć czasu na ominięcie przedmiotu lezącego na drodze.

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Nie prosciej podac nr konta.

Wplacajacy przeleje deklarowana sume z nickiem z forum w tytule..

Mnie nie bedze na zlocie a chetnie sie dorzuce do wienca.

że co???

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

No dobra to tak na przyszlosc :sad2: Chociaz mam nadzieje, ze nie bedzie juz takiej potrzeby.

"Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie"

Jestem nowy na forum. Nie zerknalem na daty postow. No ale mam nadzieje ze jakos sobie z tym poradzicie. Chcialem dobrze. Szacun dla Bartka.

PS

Wykasowalem post, mam nadzieje Adi ze teraz juz bedziesz mogl spokojnie spac.

Narta

"Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie"

• 4 tygodnie później...

Na miejscu wypadku został przedwczoraj postawiony krzyż wraz z tabliczką EL BLEFT. Dziękuję raz jeszcze w imieniu ojca Bartka wszystkim którzy pomogli w organizacji i w ustawianiu. Sugeruję aby pozostałą część kasy ze zbiórki na wieniec Bartka przekazać p. Bogusławowi jako nasz wkład w krzyż. Z rozliczenia wynika:

Przelane na konto: 80 zł

Zebrane pod centralem: 985 zł

Suma: 1065 zł

Listy bez konsultacji z władzami forum nie publikuję :smile:

że jest około 765zł ze zbiórki. 300 zł zł zostało wydane na wieniec. Za tabliczkę wyłożył ze swoich Jakubko.

EDYT 06.X. - chciałbym się dowiedzieć czy sprawa przekazania pieniędzy została już załatwiona?

Edytowane przez xanton (wyświetl historię edycji)