pecha Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Parę zdjęć z dzisiejszej przejażdżki: młyn pomiędzy Pabianicami, a Łodzią pobliska rzeczka pod obwodnicą no i miejsce, w którym poległem wiem, wiem nie wygląda źle ale oczami kierowcy było gorzej na pieszo przeszedłem ale moto się zcykałem pozdr 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Rypułtowice ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
działkowy emeryt Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 fajny ten Twój "off road" ... znam parę ciekawych trasek tyż łoffrołdowych... jakbyś chętny - zapraszam między Pabianicami a Łodzią, między Zgierzem a Łodzią... i cholera wie między czym a czym jeszcze ... tyle, że pobrudzisz sobie motorek... i 200 metrów jedzie się godzinę Pozdr 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecha Posted July 9, 2012 Author Report Share Posted July 9, 2012 tak, rypułtowice offroad dla vstroma to wystarczający był na hard core to przydałby się 125 dwusów ważący połowę tego co mój moto i na kostkach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 całkiem zacne fotki - most obłędny, już się takich "ruin " nie spotyka , 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts