Strozz Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Cześć Paweł, miło poznać. Na którym torze pracujesz ? Myślę że z czasem podskoczymy jakąś bandziorką na rundkę 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi:
scigacz4 Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 dziś tj. 12.07.2012r. w końcu CBR 600 zawitała na parkingu na Dąbrowie!!!! Po negocjacjach z bratem cebra z całym kombinezonem "Daineza" jest moją własnościa!!! Pozdrawiam wszystkich z do zobaczenia na szosie i spotach PS cały mój dotychczasowy sprzęt (skóra + reszta) dostał mój młodszy brat Piotr w spadku niech się nim cieszy podróżując swoją Z750 w końcu w skórze a nie w dżinsach trzymaj się Piotruś !!!! 0 Cytuj
Sir.Wojciech Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 taaa uczestniczyłem w pierwszej jeździe po powrocie do Łodzi Hondy. Muchy z czaszy odmoczone, majty mokre Fajnie ze moja śliczna znów w Łodzi, stęskniłem się za nią :* 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam i do zobaczenia... jak już wrócę z urlopu i znów wsiądę na moto 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
xanton Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witaj i do zobaczenia na czwartkowych spotach. 0 Cytuj
scigacz4 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Taaaa.... dobry 0 Cytuj
Dann Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi