Biegal Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 W Motorwings mierzyłem kiedyś tankbag Helda, był taki dwu częściowy zestaw, średni tankbag, plus dopiany 'komin'. Całkiem solidnie wyglądało. Tyle, że monotwane na paskach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zadzwoń do Inventecu w Pabianicach,są na Forum,mają sakwy,tankbagi Shada. Kupowałem tylko mniejszy,masz fotki z " prospektu". Nie mam pojęcia czy uniwersalne mocowanie X1SB90 jest w komplecie z bagiem X0SB35.W każdym razie masz możliwość przepięcia magnesów/przyssawek na paski. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wlasnie caly myk polega na tym ze nie chce sie meczyc z paskami - wolalbym szybkie zapiecie i z glowy - szybszy demontaz plecaka i nie ma praktycznie sladow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 W moim bazę mocujesz na paski lub magnesy a tankbag do bazy na rzepy lub clicki.Paski w/g mnie to lepsze i pewniejsze rozwiązanie. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam Czy ktoś miał styczność z tangbakiem firmy metro? Z góry dziękuję za odpowiedź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja posiadam ich tankbag. Co prawda nie jeździłem jeszcze z mega zapakowanym na wielką wyprawę, ale wersja mini (sama dolna część z odpiętą górą) sprawdza się nieźle: * dobrze leży na baku i nie przesuwa się * posiada przezroczystą kieszeń, która z powodzeniem mieści mój 7" tablet z GPS * mieści 4 flaszki 0.5 l * 1 szelką zaczepia się go o ramę, co dodatkowo zabezpiecza przed przesunięciem przy cięższym ładunku * po dopięciu drugiej szelki masz wygodny plecak Ogółem dla mnie rewelacja... nie wiem jedynie czy jest nieprzemakalny - jeszcze nie miałem okazji testować w deszczu... ale to pewnie niedługo 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi