Szczepan Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Jest to moje 3 moto i jak na razie dobrzez się sprawuje Z pochodzenia chińczyk, a silnik podobno na licencji Hondy Kupiony półtora roku temu, jak na razie przebieg 7600 i żadnej awarii Jak na razie to dokupiłem: -Szybka Puig -Białe klosze kierunków -większa zębatka zdawcza -zestaw 72ccm 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Jedyne co mogę na tę chwilę powiedzieć, to 50ccm nie zaliczamy do klasy motocykli, ale ważne, że ma biegi 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Szczepan Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Przepisowo motorower który jedzie ponad 45km/h to motocykl 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Ale cię zagiął młody - widzisz suchy - edukuj się edukuj 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Przepisowo motorower który jedzie ponad 45km/h to motocykl Ależ wtopa, faktycznie nie wziąłem tego pod uwagę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Olo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Jaki fail Super sprzęt Szczepan, szykuj na wtorkowy wypad 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 no nie wiem, ale poboba mi się ta maszyna trzeba przyznać że ma swój urok 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 zmieniaj szybko tą popierdółke na litra conajmniej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Wydaje mi się, że lepiej by wyglądał bez tej szybki. Każdy ma różny gust. Wielki plus za przednia felge 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi