Komunikacja Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Zapraszam wszystkich sympatyków motocykli i nie tylko do udziału w VII Zlocie Motocyklistów, który odbędzie się 29 lipca 2012 r. (niedziela) w ramach obchodów "Dni Jordanowa i Eufeminowa" i jest organizowany przez Starostwo Powiatowe w Brzezinach. Miłośników jednośladów zachęcam do potwierdzenia swojej obecności telefonicznie (46) 874-31-64 Zapraszam i pozdrawiam Edyta Sadzak - młodszy referent Wydziału Komunikacji 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Hurra! Już myślałem, że nie będzie w tym roku tego zlotu w Brzezinach No to ja się piszę. Będzie podobnie do tego zlotu z zeszłego roku? Spotkanie pod kościołem, msza, przelot przez okoliczne wsi i koniec w OSP Jordanów? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Thebestof78 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 no do brzezin to ja tez się pisze witam koleżankę po fachu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
IRAS Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 ja oczywiście też 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
adany_76 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 już leciałem odpalić moto , ale doczytałem do końca i zastało jeszcze troszkę czasu . słyszałem że w brzezinach fajnie jest . obecność obowiązkowa . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Ubiegłoroczny zlot był przyjemny, ale co niektórzy to jeszcze chyba nie odebrali od Emila dyplomów, które im woził http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 to telefoniczne potwierdzanie obecności ma na celu oszacowania ilości jednośladów? pewnie i tak większość przyjedzie od tak bez dzwonienia... 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 dzwonić teraz czy bliżej zlotu ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Adam Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Smieszny festyn Oby pogoda była lepsza niż w zeszłym roku 0 Cytuj
Komunikacja Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Można dzwonić bliżej Zlotu większe prawdopodobieństwo, że nic nie pokrzyżuje planów. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 to telefoniczne potwierdzanie obecności ma na celu oszacowania ilości jednośladów? pewnie i tak większość przyjedzie od tak bez dzwonienia... Jak dobrze pamiętam, robią listę i na zlocie chodzą po ludziach i zaznaczają kto przybył i komu wypisać pamiątkowy dyplom. Dzwoniąc i potwierdzając swoje przybycie, jest większa szansa, że ten dyplom faktycznie otrzymasz 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Micek1968 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 A chopery jakieś zamierzają jechać?... Jest jakiś program imprezy (godziny)? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
Komunikacja Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Dokładny program Zlotu wraz z trasą przejazdu umieszczę w połowie miesiąca po uzgodnieniach z Policją. 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Pierdzipędy też są przewidziane?? 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Też się piszę, jeżeli oczywiście takie starocie jak mój Kawa wpuszczą na zlot 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Darcio Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Chętnie się pojawię to będzie już ostatni mój ostatni zlot przed wyjazdem za granicę wiedz dołożę wszelkich starań by się na nim pojawić 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Jako,ze rzut beretem ode mnie,pojawicsie wypada :-) 0 Cytuj
kyarin Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Postaram się przybyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Mishka Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 A chopery jakieś zamierzają jechać?... Jest jakiś program imprezy (godziny)? No jak pogoda dopisze, nic innego nie wyskoczy i maszyna nie zawiedzie to pewnie będę, chociaz do Brzezin to można i dopchać sprzęta jakby co 0 Cytuj
Dann Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Obecność cbr -ki obowiązkowa 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
lupo1978 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 ja tez sie pisze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
Komunikacja Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Mam nadzieje, że wspólnie pobijemy ubiegłoroczny rekord w ilości miłośników i oczywiście jednośladów 0 Cytuj
Fizyk Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja też będę ale zadzwonie blizej zlotu 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 fajny pomysł i niedaleko jestem za 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak na upartego jakby się wszyscy z forum zmobilizowali to by przebiło ubiegłoroczną ilość ludzi A co dopiero jeśli inni też przybędą. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Rekomendowane odpowiedzi