Dzejdzej Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 nawet juz na YT jest jest pare moto z naszego Forum ;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 OOOOO!!!! xantona blady i moja CeBulka !! przepraszam innych nie rozpoznaję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 jeszcze małej GS na białej feldze ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 http://www.tvp.pl/lodz/informacja/lwd/wideo/29072012-2145/8130899 Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 29.07.2012 - 21:45 - Telewizja Polska SA Polecam Nawet Dżejdżej na końcu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O ja w Telewizji byłem Kto chce autograf <LOL> haser tez tam był :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A w 08.07 widać Okropną i mnie przez ułamek sekundy. Z adamon`em łaziliśmy mając parcie na szkło ale gadać z nami nie chcieli. Widocznie źle nam z oczu patrzyło. O ja w Telewizji byłem Kto chce autograf <LOL> haser tez tam był :> Po tablicy Cię poznałem ha ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 a ja najpierw się wlepiłam prawie w monitor , wyostrzyłam sobie wzrok , zoom w okularkach iiii..... faktycznie jestem z xanem tylko co ja robię nad tym moto , przysiady cholerka , skłony ?? Fakt xanton z adamon-em za kamerzystą łazili ale omijał Ich jak mógł Ja w tym czasie terroryzowałam organizatora o więcej koszulek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lime Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja w tym czasie terroryzowałam organizatora o więcej koszulek Co do koszulek to ja poszedłem po drugą. Chciałem wziąć czerwoną, najmniejszą jaka jest (dla dziewczyny), powiedziano mi że w trzecim kartonie. Dopiero w domu zauważyłem że w tym trzecim pudle była o rozmiarze XXL! WIELKIE DZIEKI dla klegow ktorzy pomogli mi podniesc Virke To widzę że nie tylko ja mam 535 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dzięki za zlot http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Dzejdzej autograf w czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Fajnie było, pod koniec uwaliłaby się jeszcze czarna VFR`a kiedy gadałem obok z jej właścicielem, na szczęście obyło się bez gleby Michu chyba przejeżdżałeś wtedy obok nas, nie? Tak, przejeżdżałem w tym momencie, a gościu mina nie zapomniana http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif, łapać moto, czy kiełbasę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Widzę, że największą atrakcją zlotu były koszulki Przyznaje rozeszły się jak świeże bułeczki - nawet dla mnie zabrakło :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jak klimatyczna fota, niebieskie moto niby mój intruz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lime Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 nawet dla mnie zabrakło :/ ja Ci mogę odstąpić XXL Może ktoś ma mniejszą i się zamieni? Ja dam XXL a ktoś mniejszą Edycie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 jeszcze małej GS na białej feldze ;Pno czy biała była http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Fajnie było, pod koniec uwaliłaby się jeszcze czarna VFR`a kiedy gadałem obok z jej właścicielem, na szczęście obyło się bez gleby Michu chyba przejeżdżałeś wtedy obok nas, nie? tomek to mojaVFR dziek za szybka akcje -w tym całym błocie moja centralna nozka sie zapadła i gdyby nie pomoc maszyna poleciałaby na boczek . Tak, przejeżdżałem w tym momencie, a gościu mina nie zapomniana , łapać moto, czy kiełbasę?od razu wybrałem moto kiełbasa poszła w błoto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O moje moto przy GoldWingu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Ja również za zlocik dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A oglądaliście to: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cały wywiad ze mną zrobił a jedno zdanie o jakichś koniach puścili 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KidRackBrawura Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 tomek to mojaVFR dziek za szybka akcje -w tym całym błocie moja centralna nozka sie zapadła i gdyby nie pomoc maszyna poleciałaby na boczek . Uwierz mi, że płakałbym jak nad swoją najważniejsze, że sytuacja opanowana - do następnego! 0 Cytuj It`s that old running wide problem again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cały wywiad ze mną zrobił a jedno zdanie o jakichś koniach puścili Mój syn też wywiadu udzielał dobre kilka minut, a puścili głupotę jak się dzieciak pomylił z volvo v60 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 no czy biała była http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gifhehe, nie była i nadal nie jest może w końcu ją wyczyszczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Zlot był super,Wszystkim co byli na moto dzięki!!!!! Edytko jeszcze raz dzięki!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Widzę, że generalnie wszystko wycinali i jeszcze bez głosu puścili jak chodzą maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 coś mało tych fotek.., a tylu ludzi latało z aparatami 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 coś mało tych fotek.., a tylu ludzi latało z aparatami Co Ty mówisz, jak mało?https://picasaweb.google.com/109010489412241147163/ZlotWBrzezinach29072012?authuser=0&feat=directlink 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi