spvibe Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie ma za co Ochrona środowiska recykling te sprawy hehe W ogóle mina tych ludzi jak brałem tę puszeczkę z pod ich stolika - bezcenna hahah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawiec Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A komu maszyna się obaliła na parkingu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
consuela Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Krawiec, ta WSKa jest dla Ciebie stworzona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawiec Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 wiem prawie się zakochałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
consuela Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 dobrze że siedzenie miała długie bo inaczej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom133 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzisiejszy zlot motocyklowy w Brzezinach pozytywnie zaliczony! Dzięki za Dyplom i koszulkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Imprezka naprawde udana, dobra organizacja i mila atmosfera. WIELKIE DZIEKI dla klegow ktorzy pomogli mi podniesc Virke po tym jak upadla w bloto i ugrzezla na szczescie obeszlo sie bez wiekszych strat )))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 dobra, koniec słodzenia:) Dokładnie, teraz czas na kłótnie hehe, Ania, dawno nie widziałem tak pozytywnie zawziętej osoby jak Ty, po kamieniach przy koście tak Tobą rzucało, że aż zęby zaciskałem. Jednak nikogo nie prosiłaś o pomoc Czyżbyś walczyła za równouprawnieniem ? No fajnie było http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif stałem obok Suzuki GSX-R MarcinaGryczykaLDZ Później już się nie spotkaliśmy ,.. powstało zbyt wielkie zamieszanie przez deszcz Zlot bardzo fajny, mnóstwo znajomych forumowych twarzy. Przejazd mógłby być drogami o mniejszych dziurach, jednak nie będę wybrzydzał Za rok również się pojawie ! Pozdrowienie dla uczestników i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu ! PS. zdjęcia z mojego telefonu pojawią się późno w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
consuela Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Mimo zawirowań pogodowych zlot był udany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Deszcz? Jaki deszcz? To ja chyba byłem w innym miejscu. Najpierw poopalałem się na terenie kościoła, a potem lekko umyłem motor Fajnie było. Tylko jakiś "frendzel" chciał mi w d*pę wjechać, bo nie zauważył, że korowód zwalnia. Miał więc małe awaryjne hamowanie. Na szczęście nic się nie stało złego. Wszyscy cali, bez zatrzymania pojechali dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japrzem-trike Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki za spotkanie i możliwość poznania nowych ludzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzisiejszy zlot motocyklowy w Brzezinach pozytywnie zaliczony! Dzięki za Dyplom i koszulkę Adam z Rogowa? Hm, nie znam a mieszkam tu jak dobrze liczę 23 lata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom133 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dokładnie Józefów:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki za dyplomik i koszulkę Zjawiłam się w samą porę błoto nieziemskie a parking na rżysku zabójczy Okropna obiecuję że to już ostatni zlot po cywilnemu Grinch soryyy za wystraszenie miałeś minę jakbyś chciał mnie porządnie opierdzielić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wszystko fajnie, wszystko super, tylko szkoda, że przyspieszono wyjazd z pod kościoła, bo jak dotarłem na miejsce to już nikogo nie było, jadąc do OSP Jordanów trafiłem na ścianę gradu z ulewą (widoczność 50 - 100m) PS. Mirku, dzięki że zaprosiłeś nas do siebie na herbatę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Miqul gdybysmy wyjechali 10 minut pozniej zmokli bysmy wszyscy, a tak gradowymi kulkami po glowie dostales tylko Ty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 wrrrr nie dałam rady;/;/;/;/;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KidRackBrawura Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Fajnie było, pod koniec uwaliłaby się jeszcze czarna VFR`a kiedy gadałem obok z jej właścicielem, na szczęście obyło się bez gleby Michu chyba przejeżdżałeś wtedy obok nas, nie? 0 Cytuj It`s that old running wide problem again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 nic dodać nic ująć 28.07.2013 mam wolne więc wpadnę 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Również dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, organizatorom za zlot, którego pogoda nie dała rady pokrzyżować choć się starała, Mirkowi za herbatkę i możliwość posiedzenia u niego, "sympatycznym Intruzom ze Zgierza" za pokaz jazdy bokiem po rżysku" :) i ogólnie wszystkim. Myślcie nad jakimś wypadem w ciepłe (puki jeszcze takowe są) popołudnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ania, dawno nie widziałem tak pozytywnie zawziętej osoby jak Ty, po kamieniach przy koście tak Tobą rzucało, że aż zęby zaciskałem. Jednak nikogo nie prosiłaś o pomoc Czyżbyś walczyła za równouprawnieniem ? hehe, nie prosiłam bo nie było nikogo do pomocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O ile się nie mylę pomogłem jeszcze Siwemu na parking trafić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Prawda! Dzięki Szczepan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 No cóż, pozostaje tylko żałować, ale może w przyszłym roku życie ułoży się inaczej i pozwoli mi przyjechać na zlot.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 To i ja się odmeldowuję , fajny zlocik, podziękowania dla organizatorów, podziękowania dla łódzkiej ekipy, trochę nas było , fajnie było pogadać z ekipą od armatur(moje klimaty), a co do pogody, raz zakładałem "deszczowy uniform", raz zdejmowałem, a jak przyszło co do czego to akurat byłem bez , mogłem sie tylko na WSKę u Mirka załapać , a i muszę się pochwalić.., mój LTD, był najstarszym moto na zlocie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif , egzekwo z Hondą (modelu nie pamiętam), stosowne nagrody oczywiście odebrane http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif, oby więcej takich zlotów MIRON, nr tel. już dostępny 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi