Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, zatem EPA 3korony 11:30, Kopernik 11:40. Na spokojnie.

Opublikowano

to co moze 11;50 pod ch tulipan Piłsudskiego

ja sie podłacze ,???

spokojnie w 10 minut dolecimy do m1

Opublikowano

ale buba się robi, prognoza za stronki , która dosyć dobrze typuje aurę jest kiepska na dziś dla Łodzi i Brzezin z przyległościami, i patrząc za okno to się sprawdzać zaczyna :sad2:

i właśnie zaczęło padać :sad2:

Opublikowano

Na Starym Polesiu zaczyna padać super ;/// No to pojechałem dziś sobie na zlot Ehhh;(

motox.png
Opublikowano

Ok, to zatrzymam się pod szpitalem koło 11:40 od strony Pabianickiej.

Ja na razie odpuszczam spotkanie ze względu na pogodę, jak przestanie padać to, przylecę do Brzezin

Dobra, idę do garażu, deszczyk przestaje padać, spotkanie pod szpitalem aktualne

Opublikowano

W EPA ostry deszcz... jeśli nie przestanie to niestety :sad2:

Opublikowano

ehhh...

a to miał być mój pierwszy zlot

niestety przy takiej pogodzie odpadam :sad2:

jak się rozpogodzi to do Brzezin dojadę...

Opublikowano

U mnie nie dość że deszcz, to jeszcze dodatkowe obowiązki popsuły wyjazd... :sad2:

128330.png
Opublikowano

a ja juz naszykowany - wracam nie ma sensu na wdzewie wali jak z weza strazackiego

Opublikowano

Lipa - sądziłem, że pokropi i przestanie, a póki co wali coraz mocniej. Jeśli się rozpogodzi, to zawitam do Brzezin, ale M1 odpuszczam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

pod zgierzem lekko kropi

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

W EPA już przestaje i przejaśnienie idzie w stronę Łodzi...

Opublikowano

A u mnie też już się wypadało :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

To czas z wolna szykować się i w drogę... :smile:

Opublikowano

I nawet.... zaświeciło słońce!!! Poczekam jeszcze z 20 min - niech przeschnie i lecę. Podjadę o 13:00 na M1 - może ktoś z Was będzie.

MarcinGraczykLDZ
Opublikowano

Może jak pogoda nie zmieni się na gorsze, to spotkamy się na M1 o 13.00 ??? :riding:

Opublikowano

Tak, jeśli nie zacznie padać to proponuję 13:00 - M1. Będziemy spóźnieni ale to nie ważne. Byle syfu nie było na drodze.

13:00 M1 - kto może niech przyjedzie i lecimy na Brzeziny.

Opublikowano

na Bałutach jeszcze lekko kropi

Opublikowano

na Zdrowiu nieśmiało już świeci słońce ! :smile: jak nie lunie znowu to jadę, 13 M1 dobry pomysł:smile: