Skocz do zawartości

Vii Zlot Motocyklistów W Brzezinach

Komunikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Konkretnie ten zlot jest w Brzezinach na parkingu przy ulicy Okrzei, trzeba zjechać w prawo za Strażą, to jest zjazd na Koluszki i po 50 metrach będzie po prawej stronie parking.

Każdy jednoślad jest mile widziany :smile:

2 dni po zlocie wyjeżdzam i gdzie będziemy stać my jako forum? takim pierdzikiem jak mój można wpaść?

To co że 2 dni później wyjeżdżasz, ale w ten dzień nie, więc można. Stać będziemy tam gdzie będzie miejsce, reczej nie będziemy mieć rezerwacji :smile: A podjechać można wszystkim.

Jak będę znać liczbę chętnych uczestników Zlotu to może uda mi się zrobić rezerwację dla FŁM :smile:

W chwili obecnej lista rośnie bardzo wolno...

Jak będę znać liczbę chętnych uczestników Zlotu to może uda mi się zrobić rezerwację dla FŁM

Ile potrzebujesz minimum osób do rezerwacji miejsca? :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Przydały by się jakieś specjalne przywileje :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Specjalne (usytuowane ) miejsce parkingowe(jakiś cień w upalną pogodę) schronienie w deszczową pogodę etc :whistling:

I napis wielkimi literami tu parkuje FŁM http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ............ :laugh2: :lol:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

Jeśli chodzi o te przywileje to widzę to inaczej - w upalną pogodę zawsze możecie pozbyć się swoich skórzanych ciuszków a w bardzo deszczową i chłodną zaproszę na gorącą herbatę lub kawę jak kto woli :smile: z termosu pasuje?

Jeśli chodzi o te przywileje to widzę to inaczej - w upalną pogodę zawsze możecie pozbyć się swoich skórzanych ciuszków a w bardzo deszczową i chłodną zaproszę na gorącą herbatę lub kawę jak kto woli :smile: z termosu pasuje?

oczywiście na pokoje ?? :riding:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

Każdy kto ma podkładkę FŁM pod blachami dostanie hostessę z parasolką. :wub:

Edytko możesz mnie zapisać ale ja nie odbieram "dyplomu" sorry

lansl przyjedź w sobotę na ślub do Brzezin to będzie CZYSTA :cheers:

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

To jak przyjadę w koszulce nieistniejącego już od dawna forum Podkarpackiego, to też dostanę VIP-a ?? Będę trochę taką delegacją z zaświatów :P

P.S. My tam kawkę chętnie, o ile jak już wspominałem, zostanie zrobione siodło w moim motocykielu, na co się niestety nie zanosi...

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

oczywiście na pokoje ?? :riding:

No nie wiem czy bym Was pomieściła :smile:

Edytko możesz mnie zapisać ale ja nie odbieram "dyplomu" sorry

Ok, wpisuje Cię na listą jako Krzysztof z Andrespola i stawiam przy Tobie wykrzyknik :smile:

możesz również wpisać i mnie . Dyplom dla plecaczka hubert lat 9 . Ale wcześniej wesele z krzychem

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg