Mała Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 dawno nie byłam na zlocie więc jak nic nagle mi nie wypadnie pewnie pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Konkretnie ten zlot jest w Brzezinach na parkingu przy ulicy Okrzei, trzeba zjechać w prawo za Strażą, to jest zjazd na Koluszki i po 50 metrach będzie po prawej stronie parking. Każdy jednoślad jest mile widziany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 2 dni po zlocie wyjeżdzam i gdzie będziemy stać my jako forum? takim pierdzikiem jak mój można wpaść? To co że 2 dni później wyjeżdżasz, ale w ten dzień nie, więc można. Stać będziemy tam gdzie będzie miejsce, reczej nie będziemy mieć rezerwacji A podjechać można wszystkim. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jak będę znać liczbę chętnych uczestników Zlotu to może uda mi się zrobić rezerwację dla FŁM W chwili obecnej lista rośnie bardzo wolno... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jak będę znać liczbę chętnych uczestników Zlotu to może uda mi się zrobić rezerwację dla FŁM Ile potrzebujesz minimum osób do rezerwacji miejsca? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Wysłalem przed sekundką priva więc jest 1 więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Na chwilę obecną z FŁM mam 9 osób na liście, zobaczymy ile będzie w czwartek. Pomyślę nad Vip'owskim miejscem dla Was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Przydały by się jakieś specjalne przywileje 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Przydały by się jakieś specjalne przywileje Co mam rozumieć przez te specjalne przywileje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Specjalne (usytuowane ) miejsce parkingowe(jakiś cień w upalną pogodę) schronienie w deszczową pogodę etc I napis wielkimi literami tu parkuje FŁM http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ............ :lol: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jeśli chodzi o te przywileje to widzę to inaczej - w upalną pogodę zawsze możecie pozbyć się swoich skórzanych ciuszków a w bardzo deszczową i chłodną zaproszę na gorącą herbatę lub kawę jak kto woli z termosu pasuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 To jedziemy ta trasa gdzie czarnuchy smietnik wystawia Musze sie wkoncu gdzies rozpedzic CZYSTA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jeśli chodzi o te przywileje to widzę to inaczej - w upalną pogodę zawsze możecie pozbyć się swoich skórzanych ciuszków a w bardzo deszczową i chłodną zaproszę na gorącą herbatę lub kawę jak kto woli z termosu pasuje? oczywiście na pokoje ?? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Każdy kto ma podkładkę FŁM pod blachami dostanie hostessę z parasolką. Edytko możesz mnie zapisać ale ja nie odbieram "dyplomu" sorry lansl przyjedź w sobotę na ślub do Brzezin to będzie CZYSTA 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 To jak przyjadę w koszulce nieistniejącego już od dawna forum Podkarpackiego, to też dostanę VIP-a ?? Będę trochę taką delegacją z zaświatów P.S. My tam kawkę chętnie, o ile jak już wspominałem, zostanie zrobione siodło w moim motocykielu, na co się niestety nie zanosi... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 oczywiście na pokoje ?? No nie wiem czy bym Was pomieściła Edytko możesz mnie zapisać ale ja nie odbieram "dyplomu" sorry Ok, wpisuje Cię na listą jako Krzysztof z Andrespola i stawiam przy Tobie wykrzyknik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 możesz również wpisać i mnie . Dyplom dla plecaczka hubert lat 9 . Ale wcześniej wesele z krzychem 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 My też dotrzemy na zlot. Kamila i Bogdan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japrzem-trike Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Czy na trzech kołach również można wpaść? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jestem z Brzezin to tez oczywiście będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Postaram się przybyć na zlot ale nie gwarantuje obecności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Czy na trzech kołach również można wpaść? Jasne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japrzem-trike Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Więc postaram się być z Koluszek to rzut beretem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 my też wpadniemy na zlot Konrad i Asia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To i ja się wybiorę. Jakieś konkretne miejsce i godzina spotkania w łodzi ustalone? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi