Skocz do zawartości

Vii Zlot Motocyklistów W Brzezinach

Komunikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Andree-stary wyga

czy jakieś czoperki wybierają się do Brzezin

jeżeli pogoda będzie względna , to ja swoim dziadkiem jadę :riding:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Andree-stary wyga

no nawet wskazane by było większą grupa zajechać :riding: :riding: :riding: , to może stacja benzynowa BLISKA, przy cmentarzu na Dołach :rolleyes:

To z tamtego roku -tylko TV-3 na końcu Małgosia "bloodletter" udziela wywiadu

http://www.tvp.pl/lodz/aktualnosci/inne/zlot-motocyklistow/4998708

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

to może stacja benzynowa BLISKA, przy cmentarzu na Dołach :rolleyes:

Ja proponuję stację pod M1. Tam jest bardzo dużo miejsca i nikt nie będzie robić problemów. Rok temu stamtąd jechaliśmy to i teraz możemy dla kontynuowania tradycji ;)

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Z racji tego że jestem świezy to zapytam, nie będzie problemów jak pojawię się swoją "babcią"? Jest to otwarty zlot? I rozumiem że nie zostało ustalone jeszcze o której i skąd byłby wyjazd do Brzezin?

Pozdrawiam

Zlot jest za ponad tydzień, a Wy się martwicie, gdzie się spotkać i o której? - Jak zaraz listę obecności zaczniecie robić, to będzie lanie... :decayed:

O takich imprezach w okolicy Łodzi zawsze pamiętam (tak mi się wydaje), a na pewno jakieś 2-3dni przed samym Zlotem ląduje informacja na głównej stronie i jest napisane, gdzie, kiedy i o której godzinie się spotykamy. Dajcie na luz z tym wyjazdem.

Z racji tego że jestem świezy to zapytam, nie będzie problemów jak pojawię się swoją "babcią"? Jest to otwarty zlot? I rozumiem że nie zostało ustalone jeszcze o której i skąd byłby wyjazd do Brzezin?

Co Ty pitolisz Daniel - masz fajną maszynę, nie widziałeś chyba jeszcze "moto-babci" :riding: Zresztą każdy może wpadać, bez podziału na lepszych i gorszych.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Również się piszę na imprezę

Daleko nie masz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Hej, hej, hej

jak obiecałam przekazuje informację dotyczącą Straży Miejskiej tak więc w dniu Zlotu tj. 29 lipca Straż Miejska stoi z fotoradarem na drodze krajowej Nr 72 na odcinku od km 127.100 do km 127.800 i jest to ulica Sienkiewicza - od godz. 13.30 do godz. 20.00. Dla mniej zorientowanych jest to trasa Warszawa - Łódź, a dokładniej Przecław - Brzeziny.

Andree-stary wyga

O takich imprezach w okolicy Łodzi zawsze pamiętam (tak mi się wydaje), a na pewno jakieś 2-3dni przed samym Zlotem ląduje informacja na głównej stronie i jest napisane, gdzie, kiedy i o której godzinie się spotykamy. Dajcie na luz z tym wyjazdem.

nie każdy codziennie zagląda na forum, wątki z takimi informacjami powinny być zakładane przynajmniej z tydzień wcześniej ;)

Andree-stary wyga

Edyta, a jakie dane trzeba podać w zgłoszeniu, bo chyba nie doczytałem.. :smile:

Jeżeli nie będzie urwania chmury, to będzie mój pierwszy zlot ! :smile:

Nie może być urwania chmury bo to będzie również mój pierwszy zlot :smile:

Hej

Jeżeli nie będzie urwania chmury, to będzie mój pierwszy zlot ! :smile:

Nie może być urwania chmury bo to będzie również mój pierwszy zlot :smile:

No jak pierwszy? przecież rozmawialiśmy, że podjedziemy na najbliższe spotkanie czwartkowe a to w sumie też taki mały zlot ;) Czyli w brzezinach będziemy już starzy wyjadacze bo to będzie drugi ;)

Pozdrawiam

Bart

Jeszcze po drodze jest w środę z tego co kojarzę grill w Zgierzu może można by podjechać :biggrin: a co do spotkanie ja już dzisiaj poznałem kilkanaście osób pod centralem, dzięki było całkiem w porządku (oprócz mandatu dla jednego z naszych) ;( ale oczywiście stawiam się w Brzezinach i w czwartek pod centralem jak coś..

Ja mam pytanka 2, gdzie konkretniej jest ten zlot, bo ja także do brzezin mam kilknaście km więc wpadne pewno (jedyna przeciwność to to że 2 dni po zlocie wyjeżdzam, wiec nie wiem czy mama mnie pusci, ale pewnie tak :biggrin:), i gdzie będziemy stać my jako forum? takim pierdzikiem jak mój można wpaść :biggrin:?