Enlil Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Może, jeśli gdzieś nie wyjadę też do Brzezin przybędę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 czy jakieś czoperki wybierają się do Brzezin jeżeli pogoda będzie względna , to ja swoim dziadkiem jadę 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mam propozycje, może umówimy się i wszyscy razem, we wspólnym gronie pojedziemy do Brzezin ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 no nawet wskazane by było większą grupa zajechać :riding: , to może stacja benzynowa BLISKA, przy cmentarzu na Dołach 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 To z tamtego roku -tylko TV-3 na końcu Małgosia "bloodletter" udziela wywiadu http://www.tvp.pl/lodz/aktualnosci/inne/zlot-motocyklistow/4998708 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 to może stacja benzynowa BLISKA, przy cmentarzu na Dołach Ja proponuję stację pod M1. Tam jest bardzo dużo miejsca i nikt nie będzie robić problemów. Rok temu stamtąd jechaliśmy to i teraz możemy dla kontynuowania tradycji 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 M1 bardziej dogodne miejsce dla wszystkich. Beda tam jakies koncerty ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Z racji tego że jestem świezy to zapytam, nie będzie problemów jak pojawię się swoją "babcią"? Jest to otwarty zlot? I rozumiem że nie zostało ustalone jeszcze o której i skąd byłby wyjazd do Brzezin? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zlot jest za ponad tydzień, a Wy się martwicie, gdzie się spotkać i o której? - Jak zaraz listę obecności zaczniecie robić, to będzie lanie... O takich imprezach w okolicy Łodzi zawsze pamiętam (tak mi się wydaje), a na pewno jakieś 2-3dni przed samym Zlotem ląduje informacja na głównej stronie i jest napisane, gdzie, kiedy i o której godzinie się spotykamy. Dajcie na luz z tym wyjazdem. Z racji tego że jestem świezy to zapytam, nie będzie problemów jak pojawię się swoją "babcią"? Jest to otwarty zlot? I rozumiem że nie zostało ustalone jeszcze o której i skąd byłby wyjazd do Brzezin? Co Ty pitolisz Daniel - masz fajną maszynę, nie widziałeś chyba jeszcze "moto-babci" Zresztą każdy może wpadać, bez podziału na lepszych i gorszych. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkolodz Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Również się piszę na imprezę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Również się piszę na imprezę Daleko nie masz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Hej, hej, hej jak obiecałam przekazuje informację dotyczącą Straży Miejskiej tak więc w dniu Zlotu tj. 29 lipca Straż Miejska stoi z fotoradarem na drodze krajowej Nr 72 na odcinku od km 127.100 do km 127.800 i jest to ulica Sienkiewicza - od godz. 13.30 do godz. 20.00. Dla mniej zorientowanych jest to trasa Warszawa - Łódź, a dokładniej Przecław - Brzeziny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISIK 76 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 tez zajade http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 O takich imprezach w okolicy Łodzi zawsze pamiętam (tak mi się wydaje), a na pewno jakieś 2-3dni przed samym Zlotem ląduje informacja na głównej stronie i jest napisane, gdzie, kiedy i o której godzinie się spotykamy. Dajcie na luz z tym wyjazdem. nie każdy codziennie zagląda na forum, wątki z takimi informacjami powinny być zakładane przynajmniej z tydzień wcześniej 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Odnośnie potwierdzenia obecności emailem to na jaki adres wysłać wiadomość ? Przyłączam się do pytania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Możecie napisać mi na forum wiadomość prywatną lub na adres e-mail edytka89s@wp.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Edyta, a jakie dane trzeba podać w zgłoszeniu, bo chyba nie doczytałem.. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wystarczy jak podasz imię i nazwisko a i jeśli chcesz to jeszcze wiek Twój i Twojej maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jeżeli nie będzie urwania chmury, to będzie mój pierwszy zlot ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jeżeli nie będzie urwania chmury, to będzie mój pierwszy zlot ! Nie może być urwania chmury bo to będzie również mój pierwszy zlot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Hej Jeżeli nie będzie urwania chmury, to będzie mój pierwszy zlot ! Nie może być urwania chmury bo to będzie również mój pierwszy zlot No jak pierwszy? przecież rozmawialiśmy, że podjedziemy na najbliższe spotkanie czwartkowe a to w sumie też taki mały zlot Czyli w brzezinach będziemy już starzy wyjadacze bo to będzie drugi Pozdrawiam Bart 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jeszcze po drodze jest w środę z tego co kojarzę grill w Zgierzu może można by podjechać a co do spotkanie ja już dzisiaj poznałem kilkanaście osób pod centralem, dzięki było całkiem w porządku (oprócz mandatu dla jednego z naszych) ;( ale oczywiście stawiam się w Brzezinach i w czwartek pod centralem jak coś.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jak w zeszłym roku nasza ekipa też się zbiera!!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
consuela Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 pogoda ma się poprawiać, więc z pewnością dołączę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ja mam pytanka 2, gdzie konkretniej jest ten zlot, bo ja także do brzezin mam kilknaście km więc wpadne pewno (jedyna przeciwność to to że 2 dni po zlocie wyjeżdzam, wiec nie wiem czy mama mnie pusci, ale pewnie tak ), i gdzie będziemy stać my jako forum? takim pierdzikiem jak mój można wpaść ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi