djquest1 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Szukam osoby, która ma kufer K-Max i powiedziałaby mi coś więcej na temat tego wynalazku . Od nie dawna śledzę wątki kufrowe i jest to ciekawa propozycja ale nie wiem co o niej myśleć na dłuższą mete - z bliska zobaczę dopiero na dniach. Rozchodzi się o wersję 50 litrową rzecz jasna : http://allegro.pl/kufer-k-max-50l-duzy-mocny-system-givi-maxia-kappa-i2435200875.html lub http://allegro.pl/kufer-duzy-nowy-50-litrow-mieszcza-sie-2-kaski-i2442688601.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Całkiem fajnie wygląda a i cena nie taka straszna . ciort tylko wie jak to będzie się trzymało kupy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 podobno płyta jest ważna - mój givi przy 229 zostaje na miejscu [płyta monokey] 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djquest1 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Wczoraj oglądałem sobie go z bliska i zdecyduję się na niego . Zalety + duża pojemność 50 litrów + ładne wykonanie + płyta montażowa w systemie MONOKEY w zestawie ! + mieszczą się moje 2 kaski + lepiej spasowany od Kappy K46 + można dołożyć akcesoryjny STOP LEDowy ( w Kappa są to żaróweczki ) + można dołożyć oparcie dla pasażera Wady : - brak logo GIVI( dla niektórych ważne ) - innych wad nie stwierdzono Miałem brać K46 ale spasowany jest gorzej i przy włożeniu 2 kasków nie zamyka się idealnie, i oczywiście jest tańszy - 375 zł, 490 zł Kappa K46. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Jak kupisz oblukamy .Czy można obejrzeć go w Łodzi ?? Edytowane 6 Lipca 2012 przez Suchy-wolk - ort. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Zalety + duża pojemność 50 litrówWady : - brak logo GIVI( dla niektórych ważne ) hehe - co ty Pizze będziesz woził ?? w tych 50 litrach?? A co do wad u mnie nie występuje - hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djquest1 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak kupisz oblukamy .Czy można obejrzeć go w Łodzi ?? Tak - chcę kupić w www.korando.pl - Przędzalniana 89.Tam oglądałem go i od nich raczej kupię. hehe - co ty Pizze będziesz woził ?? w tych 50 litrach?? A co do wad u mnie nie występuje - hehe O pizzy to nie myślałem - bardzo dobra propozycja - będzie go można przetestować . Zależało mi na kufrze na 2 kaski - zostawiam pod sklepem i się nie zastanawiam nad niczym a jak przyjdę z zakupami to mam 2 duże bagażniki . EDIT : Kufer zakupiony i założony. Myślę, że duży wózek z zakupami się pomieści pod bagażnik i kufer . Kaski 2 mieszczą się bez problemu + jeszcze "drobiazgi" . Cena za jaką zakupiłem to 360 zł ( 379 sprzedają na Allegro ). Fotki jutro . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi