Krawiec Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Przemek, mieszkam w Zgierzu a jeżdżę Suzuki VS 800. A o forum wspomniał mi Micek. Pozdrawiam 0 Cytuj
Dann Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Powitać kolegę..Intrudera masz wersje europejską czy USA ? jakieś fotki zapodaj intruza... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Krawiec Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Europa(chyba) ale licznik w milach 0 Cytuj
Dann Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 wersja USA czyli 4 zawory na cylinder. i 60 km nie mogłem się powstrzymać gratulować motocykla świetny sprzęt potrafi pokazać chhharakter.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Krawiec Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 w dowodzie jest 50koni ale 4 zawory na cylinder... prawda 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Powitać, super sprzęt 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Suchy-wolk Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Powitać serdecznie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Zegal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 witaj, w końcu jakaś "armatura" przybyła 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 witam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
AgaJaga Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 No to picujemy i na spotach forumowych się pokazujemy. Pozdro 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi