jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 igzakli. Macix dostał prośbę, to napisał na forum, każdy z nas by tak zrobił. Dodatkowo para młoda zadeklarowała "dla wszystkich są przewidziane szklane upominki", więc też w porządku. a więc reasumując, kto ma chęć (i pasuje mu taka forma) to będzie, kto nie ma (bo forma mu nie pasuje) nie będzie, i nie ma co się rozpisywać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
preker84 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 .. Postawcie się na miejscy Maćka..nikogo nie dyskryminuje czy neguje.Ale chłopak chce być dobrym kolegą i wpadł na pomysł obstawy i liczy na wsparcie kolegów i koleżanek ..A wy mu jakieś gorzkie żąle walicie po oczach... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Krótko zwięźle i na temat kto chce i reflektuje to jedzie i się dobrze bawi ,kto nie, organizuje sobie inaczej wolny czas... Dobrze gada, nalać mu 0 Cytuj 504635425
Thebestof78 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Posłuchajcie przykro mi, że trafiła ta dyskusja akurat w wątek Maćka, którego osobiście bardzo lubię. Tylko prędzej czy później i tak by się kontrowersje pojawiły. Nie wiem jak będzie z tą ustawką i czy jesli Maciek komuś obiecał to się zmobilizujemy i pojedziemy ( sądzę, że raczej tak) ale sprawa jest poprostu do przemyślenia na przyszłość. Żeby to faktycznie była przyjemność i satysfakcja dla wszystkich. A do tych procentów przy takiej pogodzie to niech młodzi zimną wodę dorzucą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Macix Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Pewnie każdy może wyrazić swoje zdanie tylko można otworzyć inny temat i pisać co ślina każdemu na język przyniesie a nie proszę o pomoc a tu z jednej strony że bo jak nie dorobił się jeszcze motorka ale jeździ tylko jeszcze nie swoim to mu się nie należy potem imieniny ciotki . Chcemy podyskutować nie ma problemu ale czy na pewno w tym temacie ? Po prostu jeśli są osoby które mogą mi pomóc w zrobieniu mu niespodzianki to będę wdzięczny bo chłopak nic nie wie jego nie doszła jeszcze żona jest wtajemniczona i z nią wszystko ustaliłem są chętne osoby wielkie dzięki ale chyba pewne teksty nie są potrzebne . 0 Cytuj
Dann Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Z checia bym poleciał Maćku ale moja honda rozłożona na czynniki pierwsze... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
karton87 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Pozdro dla ekipy, która się dziś zjawiła na ślubie. Miło było Was poznać i mam nadzieję, że do zoba niebawem 0 Cytuj
Sir.Wojciech Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Jeszcze mi w głowie szumi od twoich kanonad z tłumika, a na marchewach można było kiełbaski piec. Mimo całego bojkotu imprezy, było bardzo sympatycznie, po za tym po dwie flaszki na motocykl:D 0 Cytuj
Macix Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Wielkie dzięki za pomoc 0 Cytuj
Regis Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja tam jestem przeciw jeżdżeniu na każdy ślub robić obstawy... Moda się na to zrobiła i teraz każdy za przeproszeniem "siurek" chce takie show ... to się dla mnie kłuci z klimatem, za chwilę będzie prośba żeby na imprezę kawalkadą do klubu przywieźć bo to fajny szpan.... Sorry, obstawa motocyklowa, czy to ślubu, czy to pogrzebu, należy się MOTOCYKLISTOM, a nie każdemu, jak chłopak nie jeździ tylko rozmyśla nad motorem i to jeszcze w tym wieku, to jakoś mnie osobiście odrzuca od pomysłu. A co do skomercjalizowania obstaw, to chyba sobie qr** jaja robisz. Wybaczcie ten wzburzony ton, ale po prostu mnie rozwaliło całą dyskusją... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Rekomendowane odpowiedzi