jaquzie Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 igzakli. Macix dostał prośbę, to napisał na forum, każdy z nas by tak zrobił. Dodatkowo para młoda zadeklarowała "dla wszystkich są przewidziane szklane upominki", więc też w porządku. a więc reasumując, kto ma chęć (i pasuje mu taka forma) to będzie, kto nie ma (bo forma mu nie pasuje) nie będzie, i nie ma co się rozpisywać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 .. Postawcie się na miejscy Maćka..nikogo nie dyskryminuje czy neguje.Ale chłopak chce być dobrym kolegą i wpadł na pomysł obstawy i liczy na wsparcie kolegów i koleżanek ..A wy mu jakieś gorzkie żąle walicie po oczach... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Krótko zwięźle i na temat kto chce i reflektuje to jedzie i się dobrze bawi ,kto nie, organizuje sobie inaczej wolny czas... Dobrze gada, nalać mu 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Posłuchajcie przykro mi, że trafiła ta dyskusja akurat w wątek Maćka, którego osobiście bardzo lubię. Tylko prędzej czy później i tak by się kontrowersje pojawiły. Nie wiem jak będzie z tą ustawką i czy jesli Maciek komuś obiecał to się zmobilizujemy i pojedziemy ( sądzę, że raczej tak) ale sprawa jest poprostu do przemyślenia na przyszłość. Żeby to faktycznie była przyjemność i satysfakcja dla wszystkich. A do tych procentów przy takiej pogodzie to niech młodzi zimną wodę dorzucą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Pewnie każdy może wyrazić swoje zdanie tylko można otworzyć inny temat i pisać co ślina każdemu na język przyniesie a nie proszę o pomoc a tu z jednej strony że bo jak nie dorobił się jeszcze motorka ale jeździ tylko jeszcze nie swoim to mu się nie należy potem imieniny ciotki . Chcemy podyskutować nie ma problemu ale czy na pewno w tym temacie ? Po prostu jeśli są osoby które mogą mi pomóc w zrobieniu mu niespodzianki to będę wdzięczny bo chłopak nic nie wie jego nie doszła jeszcze żona jest wtajemniczona i z nią wszystko ustaliłem są chętne osoby wielkie dzięki ale chyba pewne teksty nie są potrzebne . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Z checia bym poleciał Maćku ale moja honda rozłożona na czynniki pierwsze... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pozdro dla ekipy, która się dziś zjawiła na ślubie. Miło było Was poznać i mam nadzieję, że do zoba niebawem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jeszcze mi w głowie szumi od twoich kanonad z tłumika, a na marchewach można było kiełbaski piec. Mimo całego bojkotu imprezy, było bardzo sympatycznie, po za tym po dwie flaszki na motocykl:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wielkie dzięki za pomoc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja tam jestem przeciw jeżdżeniu na każdy ślub robić obstawy... Moda się na to zrobiła i teraz każdy za przeproszeniem "siurek" chce takie show ... to się dla mnie kłuci z klimatem, za chwilę będzie prośba żeby na imprezę kawalkadą do klubu przywieźć bo to fajny szpan.... Sorry, obstawa motocyklowa, czy to ślubu, czy to pogrzebu, należy się MOTOCYKLISTOM, a nie każdemu, jak chłopak nie jeździ tylko rozmyśla nad motorem i to jeszcze w tym wieku, to jakoś mnie osobiście odrzuca od pomysłu. A co do skomercjalizowania obstaw, to chyba sobie qr** jaja robisz. Wybaczcie ten wzburzony ton, ale po prostu mnie rozwaliło całą dyskusją... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi