RafsoOn Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 Halko ! Chciałbym się przywitać ! Jestem Rafał, pochodzę z Łodzi z motocyklami związany jestem praktycznie całe życie... począwszy od motorynek, WSK następnie jakiś chiński skuter 50ccm itp... Mój pierwszy prawdziwy motocykl to Honda Fireblade 929... i tu miłość i pasja zakwitła już całkowicie... aktualnie poruszam się na KAWASAKI Z1000, chciałem przesiąść się ze sporta na nakeda ze względu na pozycje jazdy i wzrost (190cm) Na forum dołączyłem niedawno, jednak od wielu lat jestem na większości większych imprez FŁM, rozpoczęcia i zakończenia sezony jak i nocne jazdy po Łodzi ! Mam nadzieje że znajdę tu wiele ciekawych odpowiedzi na moje pytania jak i chętnie sam pomogę w wielu kwestiach 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi