_DsP_ Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Dzisiaj podjechałem do moto-moto i jedyne krótkie męskie jakie mieli na stanie to spark'i w rozmiarze XL. Reszta została dzisiaj zamówiona i najwczesniej będą jutro lub w środę (mają dać cynk jak towar wjedzie) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIMA_PL Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy jest to wasz model czy jakaś podróbka. Nie ma go u was w ofercie na stronie, ale być może jakiś starszy model. Zakupiłem niedawno kobitce na bajzlu i chciałbym wiedzieć co to warte. Długo oglądane i wydawały się bardzo solidne i mnóstwo protektorów. Czekam na info...Maciek, to jest nasz model, ale z kolekcji 2008-2010, obecnie nie mamy go w regularnej sprzedaży ponieważ został zastąpiony bardziej wyspecjalizowanymi krótkimi rękawicami - Spark, Bullet oraz Air A ja mam 2 pytanka do SHIMA_PL - co dzieje sie ze starszymi modelami rękawic np. damska Caldera sport? Są jeszcze produkowane, czy nie mam już co szukać? Jeśli byłyby w sprzedaży w tym sklepie w Zgierzu to proszę o info. A drugie - czemu jest taka krótka ważnośc kuponu zniżkowego? Martyna, Caldera Sport nie jest już produkowana, była dostępna w kolekcjach 2008-2010, obecnie jest zastąpiona modelem Motegi . Oferta na sklepshima.pl była naszym outletem gdzie sprzedawane były końcówki kolekcji, obecnie praktycznie już nic nie zostało w magazynie i sklepshima.pl jest zawieszony, dostępna jest regularna kolekcja na www.shima.pl Ważność kuponu - na takie warunki zgodził się sklep partnerski, nie ma co narzekać Dzisiaj podjechałem do moto-moto i jedyne krótkie męskie jakie mieli na stanie to spark'i w rozmiarze XL. Reszta została dzisiaj zamówiona i najwczesniej będą jutro lub w środę (mają dać cynk jak towar wjedzie) Dziś wyszło od nas zamówienie kurierem do Moto-Moto, więc na pewno jutro (środa) będzie towar na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIMA_PL Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Drodzy Forumowicze, Od niedawna na terenie Łodzi rozpoczął z nami współpracę nowy sklep: KORANDO Przędzalniana 98 90-001 Łódź tel. 513 388 454 sklep@korando.pl www.korando.pl http://www.facebook.com/Korandopl Poniżej znajduje się kupon, dzięki któremu można nabyć rękawice SHIMA do 31.07.2012 ze zniżką oraz otrzymać MOCNY prezent! Zapraszamy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossberg Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ul. PRZĘDZALNIANA, a nie Przędzalnicza ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIMA_PL Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ul. PRZĘDZALNIANA, a nie Przędzalnicza ;p @mossberg - Dziękiujemy za czujne oko, oczywiście pomyłka pisarska, już poprawione! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 zakupiłem sobie bullety, zobaczymy jak się sprawdzą, może pokuszę się o napisanie jakiegoś testu "długodystansowego", pierwsze wrażenia - pozytywne choć troszeczkę farbują dłonie 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 No muszę się przejechać i zobaczyć rękawice. Mam tylko nadzieje , że jest co przymierzyć... 0 Cytuj ==============================Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska - MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016 - Aprilia RSV4 2014 SC-Project - Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT- Buell 1125 CR 4000KM- Yamaha FZ1 15000KM - crash- Buell XB12S- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM- Suzuki GSX-F 600 12000KM https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ja jezdze w bulletach zakupionych w moto-moto, niezle dopsowane, dobrze trzymaja sie na manetkach. poza tym zmoczylem je doszczetnie podczas czwartkowej ulewy i po wysuszeniu nadal ladnie wygladaja i leza na dloniach. mialem obawy czy nie zrobi sie z nich skorzana szmatka. generalnie na duzy plus. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIMA_PL Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 My przed produkcją testowaliśmy Bullety w Chorwacji w 2011 i kilka razy złapał nas mocny deszcz, taki, że w kombinezonach przeciwdeszczowych jechaliśmy przez kilka godzin - skóra w Bullet u nas nie traciła na właściwościach, do tej pory używane są bez problemów. Co do farbowania - ta skóra zabezpieczana jest dodatkowo chemicznie przed farbowaniem i w zasadzie nie mieliśmy poważniejszych sygnałów dotyczących tego problemu, ale należy pamiętać, że w odróżnieniu od większości rękawic na rynku, Bullety nie posiadają wewnętrznej wyściółki więc następuje bezpośredni kontakt ze skórą. Taka wyściółka ułatwia zakładanie i ściąganie rękawic, ale ogranicza wentylację oraz niekorzystnie wpływa na komfort oraz wyczucie manetki. Poza tym generalnie farbowanie związane jest też z idnywidualnym pH potu - u jednych występuje, u innych nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ktoś będzie kupował w najbliższum czasie? Brakuje mi kilkadziesiat złotych do darmowej przesyłki, może ktoś chce się podłączyć do mojego zamówienia?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 sprawdź w korando na przędzalnianej albo w moto-moto w zgierzu 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Patrzyłam, akurat nie mają tego modelu co ja chce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Sezon sie zaczął więc może przedstawiciel Shima zrobiłby ponownie jakas promocje dla forumowiczow ? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Była niezła promocja na MWB w Łodzi na rękawiczki SHIMA. O dziwo stoiska które je miały dysponowały prawie wszystkimi rozmiarami. Zakupiłem nawet jedne, leżą super na ręku, będzie testowanko na SM'ie. Nie chciał bym zbytnio słodzić przed "testami" ale rękawiczki naprawdę dobrze wykonane. Porównywałem do bardzo podobnych Alpinestars'a, Icon'a i... niestety albo i stety najbardziej podpasowały mi właśnie Shima. Nie kierowałem sie w ogóle ceną. Sam jestem zdziwiony. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W końcu kupiłem Bullety, ale póki co nie miałem zbyt wiele czasu żeby je przetestowć. Ogólnie wykonanie jak najbardziej OK no i leżą też bardzo dobrze. Udało mi się je porządnie zmoczyć podczas jednej z wiosennych ulew, a na rękach nie było żadnych przebarwień ani nic co by znaczyło że farbują. Po wysuszeniu wyglądają dokładnie tak samo jak na początku - czyli już jest nieżle. Na chwile obecną jestem zadowolony, ale czas pokaże jak to z nimi jest naprawde. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Drodzy Forumowicze, Od niedawna na terenie Łodzi rozpoczął z nami współpracę nowy sklep: KORANDO Przędzalniana 98 90-001 Łódź tel. 513 388 454 www.korando.pl http://www.facebook.com/Korandopl Poniżej znajduje się kupon, dzięki któremu można nabyć rękawice SHIMA do 31.07.2012 ze zniżką oraz otrzymać MOCNY prezent! Zapraszamy! Byłem tam jakoś w zeszłym tygodniu i nie ma SHIMY :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Byłem tam jakoś w zeszłym tygodniu i nie ma SHIMY :/ W moto-moto masz wszystkie modele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 akurat byłem w Korando na rekonesansie bo mam blisko z pracy to zapytałem a do moto-moto muszę zawitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kupiłem 3 tyg temu w moto-moto właśnie łapki shimy, mega wygodne, dobrze dopasowane do dloni, ale rozeszły się już na szwie, szkoda troche, w miejscu, po wewnętrznej stronie nadgarstka, za które się łapie przy wciąganiu rękawic. Teoretycznie można powiedzieć, że uszkodzenie mechaniczne, ale jak inaczej założyć ciasne rękawiczki, bez wciągania ich. Model bodajże spark 0 Cytuj www.sarman.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 mozesz to reklamowac bo to ewidetnie wada rekawiczki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 może i tak, ale paragonu za to nie mam, więc nie ma się nawet co kłopotać. Ładne i wygodne, ale nie trwałe i tyle. Musze poszukać czegoś innego. 0 Cytuj www.sarman.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 od miesiąca mam SHIME i naprawde polecam , wlasnie krotkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 właśnie wyprałem w pralce SHIMA AIR MEN - zostały tylko rzepy i gumowe dodatki gdzie w Łodzi dostanę SHIMA BULLET? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 gdzie w Łodzi dostanę SHIMA BULLET? ...W Moto-moto na włókniarzy mieli ,,,,,,,,,,,,,,,,,9może jeszcze mają), powinni mieć w Dolko na Rojnej, tam z reguły cały asortyment shimy maja... 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzięki za cynk ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi