Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 13 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) Po KTM 1290R przyszła pora na coś z innej beczki. Obcieliśmy wszystko o połowę. Połowa pojemności, połowa mocy i momentu, ale i wagi 30kg mniej. Dzięki uprzejmości @Liberty MotoStore nabyłem wcześniej już upatrzony sprzęt. Po zbadaniu tematu i odczekaniu aż choroby wieku dziecięcego miną podjąłem decyzję i jest. Aprilia w kolorze czarnym. Obecnie zupełna seria, ~2000km przejechane, jeden trackday. Żadnych wycieków o dziwo ani błędów. Można powiedzieć, że w czepku urodzony, ale zobaczymy. Jak się coś posypie to obiecuje dać znać. Plany zmian są, na razie tylko odwróciłem biegi. Reszta z czasem. Edytowane 13 Lipca 2023 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2023 Elegancko tego! Zdaje się, że zakupy robiłeś u @KrzysztoFu - good deal! Dobry sprzęt 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piuriel Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2023 Tak u Krzysztofa. Dobry człowiek - powinien dostać podwyżkę 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
KrzysztoFu Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 W dniu 28.07.2023 o 12:47, Piuriel napisał(a): Tak u Krzysztofa. Dobry człowiek - powinien dostać podwyżkę Zgłoszę to odpowiednim ludziom 💪🤘🤪 Widzimy się na torze! LwG 😎🏍️✌️ 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2024 (edytowane) Aprilia otrzymała przez zimę parę pierdół: Osłony dekli Puig Szyba Puig Slidery osi ali Krótki ogon evotech Zaślepki lusterek lightech performance Lusterko db-race Stompgipy Zebatkę +1 tył Sitta (czarna) A mogłem mieć zawieszenie Poza zawieszeniem jeszcze byłby wydech kompletny w planach i sety, ale te do tego modelu mają zdecydowanie wysoką cenę. Edytowane 23 Marca 2024 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Suchy-wolk Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2024 Ładny setup 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 25 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2024 Kopamatakawa. A nie, wróć, Kopamataaprilia 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Piuriel Opublikowano 25 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2024 Zrobiłem ok 5000km Poza powyższymi zmianami nic nie zrobiłem jeszcze. Zawieszenie i wydech są gdzieś w planie.. . -O dziwo nic jej nie dolega, nic nie kapie nawet, błędy się nie pojawiają a muszę przyznać, że lekko nie ma. Użytkuje ją na torze i dojazdy do pracy czasem. Jest bardzo przyczepna konstrukcja, można mocno kłaść, mega hamulce - wyczuwalne dobrze, lekka, pali ok 4,4l/100km bez eco drivingu. Bardzo przyje,my sprzęt w sumie. Jak się coś wsypie dam znać na pewno. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi