Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 13 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca (edytowane) Po KTM 1290R przyszła pora na coś z innej beczki. Obcieliśmy wszystko o połowę. Połowa pojemności, połowa mocy i momentu, ale i wagi 30kg mniej. Dzięki uprzejmości @Liberty MotoStore nabyłem wcześniej już upatrzony sprzęt. Po zbadaniu tematu i odczekaniu aż choroby wieku dziecięcego miną podjąłem decyzję i jest. Aprilia w kolorze czarnym. Obecnie zupełna seria, ~2000km przejechane, jeden trackday. Żadnych wycieków o dziwo ani błędów. Można powiedzieć, że w czepku urodzony, ale zobaczymy. Jak się coś posypie to obiecuje dać znać. Plany zmian są, na razie tylko odwróciłem biegi. Reszta z czasem. Edytowane 13 Lipca przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Elegancko tego! Zdaje się, że zakupy robiłeś u @KrzysztoFu - good deal! Dobry sprzęt 2 Cytuj Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Tak u Krzysztofa. Dobry człowiek - powinien dostać podwyżkę 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia W dniu 28.07.2023 o 12:47, Piuriel napisał(a): Tak u Krzysztofa. Dobry człowiek - powinien dostać podwyżkę Zgłoszę to odpowiednim ludziom 💪🤘🤪 Widzimy się na torze! LwG 😎🏍️✌️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi