Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 13 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) Po KTM 1290R przyszła pora na coś z innej beczki. Obcieliśmy wszystko o połowę. Połowa pojemności, połowa mocy i momentu, ale i wagi 30kg mniej. Dzięki uprzejmości @Liberty MotoStore nabyłem wcześniej już upatrzony sprzęt. Po zbadaniu tematu i odczekaniu aż choroby wieku dziecięcego miną podjąłem decyzję i jest. Aprilia w kolorze czarnym. Obecnie zupełna seria, ~2000km przejechane, jeden trackday. Żadnych wycieków o dziwo ani błędów. Można powiedzieć, że w czepku urodzony, ale zobaczymy. Jak się coś posypie to obiecuje dać znać. Plany zmian są, na razie tylko odwróciłem biegi. Reszta z czasem. Edytowane 13 Lipca 2023 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Elegancko tego! Zdaje się, że zakupy robiłeś u @KrzysztoFu - good deal! Dobry sprzęt 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Tak u Krzysztofa. Dobry człowiek - powinien dostać podwyżkę 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 W dniu 28.07.2023 o 12:47, Piuriel napisał(a): Tak u Krzysztofa. Dobry człowiek - powinien dostać podwyżkę Zgłoszę to odpowiednim ludziom 💪🤘🤪 Widzimy się na torze! LwG 😎🏍️✌️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Aprilia otrzymała przez zimę parę pierdół: Osłony dekli Puig Szyba Puig Slidery osi ali Krótki ogon evotech Zaślepki lusterek lightech performance Lusterko db-race Stompgipy Zebatkę +1 tył Sitta (czarna) A mogłem mieć zawieszenie Poza zawieszeniem jeszcze byłby wydech kompletny w planach i sety, ale te do tego modelu mają zdecydowanie wysoką cenę. Edytowane 23 Marca przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Ładny setup 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Kopamatakawa. A nie, wróć, Kopamataaprilia 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Zrobiłem ok 5000km Poza powyższymi zmianami nic nie zrobiłem jeszcze. Zawieszenie i wydech są gdzieś w planie.. . -O dziwo nic jej nie dolega, nic nie kapie nawet, błędy się nie pojawiają a muszę przyznać, że lekko nie ma. Użytkuje ją na torze i dojazdy do pracy czasem. Jest bardzo przyczepna konstrukcja, można mocno kłaść, mega hamulce - wyczuwalne dobrze, lekka, pali ok 4,4l/100km bez eco drivingu. Bardzo przyje,my sprzęt w sumie. Jak się coś wsypie dam znać na pewno. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi