anett250 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 W związku z tym że weszłam tu w "butach" to przepraszam że się nie przedstawiłam. Mam na imię Anetta, jestem z Elbląga. Chociaż jestem fanką szybkiej jazdy ale nie dwuślada lecz 4 kolek. Zawitałam na Wasze forum gdyż w wyszukiwarce Google wyświetlił mi sie temat który mnie interesował. Dlatego też podpieram się pod temat odnośnie odczytu monitoringu aby odszukać sprawcy tego gościa który zniszczył mi auto. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Witaj, Anetta - miło, ze zagościłaś, nawet jeżeli tylko z jednego powodu. Może polubisz kiedyś szybką jazdę także na 2oo... W każdym razie - fajnie, że jesteś! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anett250 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Dziękuję za miłe przywitanie. Życie przynosi wiele niespodzianek wiec może i jazda motorem jest jeszcze przede mną. Szczerze mówiąc miałam już taka przygodę ale nie skończyła się dobrze, motor pojechał a ja zostalam😃😂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Cześć Podeślij link do oryginały zobaczymy co się da zrobić. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anett250 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Mam ten filmik w laptopie jako nagranie z monitoringu. Czy mogłabym przesłać Ci na np. maila lub q jakiś inny sposób jeśli udzielisz mi wskazówek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anett250 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Sprawdz czy to działa bo nigdy tego nie robiłam tzn danych w chmurze, jeśli uda Ci sie otworzyć to na nagraniu jest to godzina 14,14 do 14,15. na końcu parkingu , dość daleko, wiem🤥parkuje tyłem auto chyba bmn kombi , takie lekko perłowo złote. Parkuje obok mojego auta którego prawie nie widać. Gość w niebieskiej kurtce , stoi jaki czas przy moim aucie, przesuwa się i wychodzi robiąc jeszcze gest ręką tak jakby z rozmachu chował rękę do kieszeni. Dokładnie przeanalizowałam ten film programem demo do obróbki ale nic więcej nie potrafiłam zrobić. Nadmienię że to była jedyna osoba która najwiecej czasu spędziła przy moim aucie przez cały dzień wiec jestem pewna że to zrobił ten gość. O godzinie 16.00 były świeżutki rysy na całym boku mojej megane😪 https://drive.google.com/file/d/1EEe4FHGpxV0t9a7UuDzuQW3UwZ0Y1IPA/view?usp=sharing 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Działa link. Z tego filmu nic nie wyciągniemy. Przykro mi. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anett250 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Dziękuję za zainteresowanie moim tematem, bardzo mi przykro 😪. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi