kowalik Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Przedstawiam wam Katarzynę moje oczko w głowie 😍 18 miesięcy ją piescilem by mogła wyglądać następująco jak widać Katarzyna lubi czasami błotne kąpiele 😁a na dalsze wyprawy Suzi jest niezawodna 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Bandita ciężko zajechać i co tu dużo gadać o pospolitym sprzęcie, ale moto z koszem wygląda zacnie.Gdzieś go kupiłeś na rynku wtórnym czy odziedziczyłeś? Pierwotnie był z koszem czy dorabiałeś go na wzór? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kowalik Opublikowano 19 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Jakimś cudem poznałem człowieka który się tylko takimi gagatkami zajmuje, a swój skansen z warsztatem ma w Rąbieniu, pojechałem do niego pogadać i się zakochałem z Katarzynie. Nie zliczę ile razy do niego dzwoniłem czy też jechałem z pytaniem jak to zrobić 🤔. Tak był z koszem acz kolejek pół trzeba było wyciąć. Moto robiłem na swoje widzimisię:ściemniacz lotniczy, kierownica od emki, skrzynia ze wstecznym od dniepra, amorki od malucha i w ten sposób stworzyłem swoją piękność 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi