kowalik Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Przedstawiam wam Katarzynę moje oczko w głowie 😍 18 miesięcy ją piescilem by mogła wyglądać następująco jak widać Katarzyna lubi czasami błotne kąpiele 😁a na dalsze wyprawy Suzi jest niezawodna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Bandita ciężko zajechać i co tu dużo gadać o pospolitym sprzęcie, ale moto z koszem wygląda zacnie.Gdzieś go kupiłeś na rynku wtórnym czy odziedziczyłeś? Pierwotnie był z koszem czy dorabiałeś go na wzór? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kowalik Opublikowano 19 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Jakimś cudem poznałem człowieka który się tylko takimi gagatkami zajmuje, a swój skansen z warsztatem ma w Rąbieniu, pojechałem do niego pogadać i się zakochałem z Katarzynie. Nie zliczę ile razy do niego dzwoniłem czy też jechałem z pytaniem jak to zrobić 🤔. Tak był z koszem acz kolejek pół trzeba było wyciąć. Moto robiłem na swoje widzimisię:ściemniacz lotniczy, kierownica od emki, skrzynia ze wstecznym od dniepra, amorki od malucha i w ten sposób stworzyłem swoją piękność 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi