Lancet Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Czy ktoś może znalazł na wczorajszym Zakończeniu Sezonu, w Porcie Łódź zgubiony przez mojego znajomego zewnętrzny interkom (o ile dobrze pamiętam, to SENA)? W razie czego proszę o kontakt na priv. "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Zadzwoń może do biura portu łódź - kojarzę, że ze sceny byłą mowa o znalezionym interkomie , miał trafić do ich biura rzeczy znalezionych. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 14 godzin temu, Lancet napisał: Czy ktoś może znalazł na wczorajszym Zakończeniu Sezonu, w Porcie Łódź zgubiony przez mojego znajomego zewnętrzny interkom (o ile dobrze pamiętam, to SENA)? W razie czego proszę o kontakt na priv. Dzwoniłeś do Port Łódź jak kolega @jcb wskazał? Daj znać czy się znalazł, jak nie to uruchomimy kontakty 1 Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Dzięki wielkie - dopiero dziś przeczytałem - zadzwonię! "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwodzynski90 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Dzwoniłem do Portu Łódź oraz do Biura Rzeczy Znalezionych w Łodzi, niestety w żadnym z tych miejsc nikt nie oddał interkomu. Może ktoś jeszcze nie zdążył oddać albo zatrzymał u siebie na przechowanie? Interkom to SENA SF2, załączam zdjęcie poglądowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 @Spons78 pomożesz? Aby na grupie facebookowej opisać sprawę. Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Jasne. Zaraz wrzucę info… Info już na FB pna „Motocykliści Łódź”: Edit: Znalezione 💪 1 Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 19 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Wielkie dzięki w imieniu moim i Krzyśka! 2 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwodzynski90 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dostałem numer do osoby, która ma ten interkom, w piątek go odbieram. Potwierdziliśmy już, że to ten. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie!! Jesteście mega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwodzynski90 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Interkom już odebrany. Jeszcze raz dzięki, temat do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi