kowalik Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2022 Części i czołem 😉 mam na imię Paweł zamieszkuje Konstantynów, w niedzielę do kościoła jeżdżę Kaśką 😁 KMZ K-750 , a na jakieś dłuższe trasy lepsza opcja Inazuma 12oo. Sprowadzają mnie tu spoty, spotkania , zloty i różne tego typu atrakcje które spowodują uśmiech na mojej mordeczce 😁 lewa 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Cześć, pokaż sprzęty w odpowiednim dziale 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piuriel Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Witamy na forum 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lancet Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi