Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Moi Drodzy, Jeśli kiedykolwiek kupowaliście coś do remontu domu, mieszkania, na działkę czy do garażu - proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która zajmie Wam max. 2 minuty czasu. Ankieta jest anonimowa, nie są zbierane Wasze dane do ich późniejszego wykorzystania w sposób komercyjny, a udział jest dobrowolny nikogo nie zmuszam. Link do formularza: https://forms.gle/6boUByecEAoprQQG8 Nie ukrywam jednak, że jeżeli wypełnisz formularz i pozostawisz tu komentarz będę zobowiązany Z góry dziękuje. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 poszło fajko. wisisz kratę browarów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Poszło 😉 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 done 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 6 godzin temu, rooland napisał: poszło fajko. wisisz kratę browarów Jesteś przecież dobroduszny i bezinteresowny 😃 ale kratkę mogę postawić mimo wszystko 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 PoszłoWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Też poszło.Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Niech Wam Bozia w dzieciach wynagrodzi 😃 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Ankieta wysłana Ps. Fajnie jak na stoisku producent promuje swój towar. Przykuwa to moją uwagę Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 W dniu 24.08.2022 o 11:50, rooland napisał: poszło fajko. wisisz kratę browarów Jak wyżej Czyli poszło. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kototor14 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) i ja dodaje od siebie __________________ https://osrodeknowezycie.pl/ Edytowane 7 Września 2022 przez Kototor14 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Poszło 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi