karp2000 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Dzień dobry, mam do zaoferowania fajny motocykl Suzuki GS 500f z 2004 roku (jest to wersja z owiewką). Jak na swój wiek jest w dobrym stanie. Ma pełną moc czyli 35.10 KW. Jechałem nim najszybciej 160km/h ale powinien pojechać 180km/h. Motocykl dosyć dobrze przyspiesza do pierwszej setki. Motocykl jest po dużym serwisie ale wymaga niedużego wkładu finansowego. Kupiłem go pod koniec lutego br. od użytkownika olx (PEPE Motoryzacja). W motocyklu zostały wykonane wszystkie niezbędne czynności: - wymiana oleju - regulacja zaworów - czyszczenie i synchronizacja gaźników - nowy akumulator Niestety z powodu bólu pleców nie mogę jeździć na motocyklu. Od zakupu przejechałem na nim niespełna 500km. Przebieg to 45.781 km. Z tego co mam informację poprzednio jeździła na nim kobieta która przerysowała lewą owiewkę. Motocykl z niewielkich wad posiada delikatnie przerysowaną właśnie lewą owiewkę, wprawne oko to zauważy, jednakże w ogóle nie rzuca się to w oczy. Generalnie lakier jest w bdb kondycji, nie ma wgniotek ani rys. Z tego co zauważyłem to do zrobienia jest jeszcze jedna lewa laga - trzeba ją uszczelnić koszt uszczelnienia to około 200zł Wszystkie biegi działają, silnik równo oddaje moc, generalnie nie ma z nim problemów. Motocykl posiada ładne oryginalnie malowanie w kolorze niebieskim moim zdaniem idealnie pasującym do Suzuki. Dekle po obu stronach silnika są bez rys, silnik technicznie jak i wizualnie w bdb stanie. Motocykl posiada centralną stopkę, przy zakupie ją dołożyłem by był ułatwiony dostęp do smarowania łańcucha. opony są firmy Heidenau w oryginalnym rozmiarze: - przód 2014 (czyli 20 tydzień 2014 roku) - tył 1914 (czyli 19 tydzień 2014 roku) Opony z racji wieku nadają się do wymiany, jednakże mają jeszcze dużo bieżnika. Tylna opona trochę się ślizga, przód trzyma. Motocykl pochodzi z polskiej dystrybucji. Ubezpieczenie OC ważna do: 2023-03-17 Przegląd ważny do: 2023-02-25 Motocykl posiada 2 kluczyki, kartę pojazdu oraz dow. rejestracyjny. Polecam zakup !!! Film na Youtube: youtu.be/ZEzy1w397po Do motoru mogę dorzucić Zegarek motocyklowy, trzeba go tylko sobie zamontować. Ogólnie motocykl jest godny polecenia. Zapraszam do kontaktu telefonicznego 511 009 039 Cena: 5500zł Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez karp2000 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Mogę się mylić ale nie ma tu ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi