Mario1977 Posted July 6 Report Share Posted July 6 Witam Was Jako, że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich serdecznie! Wkrótce zamierzam rozpocząć swoją przygodę z motocyklami. Jestem wysoki i nie leciutki 197 cm 115 kg wagi i interesuje mnie szosowo turystyczny motocykl z fabrycznymi kuframi czyli Bmw K 1200 LT polift bezwypadkowy zadbany do max 23 tyś zł z przebiegiem do 100,tyś km Jeśli ktoś ma coś ciekawego od 2004 roku w tej cenie to piszcie ...Wysyłajcie foto...Tylko konkretne oferty bez pouczania ,że takiego to bez silnika ,że w tej cenie nie kupię itd itd.....Ja z centrum PL i interesuje mnie odległość w promieniu max 150 km no chyba ,że perełka to dalej;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
setool Posted July 6 Report Share Posted July 6 Witam, jak szukasz od razu butów lub kasku to daj znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario1977 Posted July 7 Author Report Share Posted July 7 Dzx ale już wszystko mam oprócz moto;))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario1977 Posted July 10 Author Report Share Posted July 10 (edited) Szkoda że nie ma chętnych na sprzedaż sw polifta tutaj...Więc temat do zammknięcia.... Edited July 10 by Mario1977 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted July 10 Report Share Posted July 10 Przy okazji - fajnie, jakbyś się pojawił w "Powitalni" 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario1977 Posted July 20 Author Report Share Posted July 20 Już kupiona bunia można zamylkać;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts