Mario1977 Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Witam Was Jako, że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich serdecznie! Wkrótce zamierzam rozpocząć swoją przygodę z motocyklami. Jestem wysoki i nie leciutki 197 cm 115 kg wagi i interesuje mnie szosowo turystyczny motocykl z fabrycznymi kuframi czyli Bmw K 1200 LT polift bezwypadkowy zadbany do max 23 tyś zł z przebiegiem do 100,tyś km Jeśli ktoś ma coś ciekawego od 2004 roku w tej cenie to piszcie ...Wysyłajcie foto...Tylko konkretne oferty bez pouczania ,że takiego to bez silnika ,że w tej cenie nie kupię itd itd.....Ja z centrum PL i interesuje mnie odległość w promieniu max 150 km no chyba ,że perełka to dalej;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 6 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Witam, jak szukasz od razu butów lub kasku to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1977 Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Dzx ale już wszystko mam oprócz moto;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1977 Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) Szkoda że nie ma chętnych na sprzedaż sw polifta tutaj...Więc temat do zammknięcia.... Edytowane 10 Lipca 2022 przez Mario1977 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Przy okazji - fajnie, jakbyś się pojawił w "Powitalni" 😉 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1977 Opublikowano 20 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Już kupiona bunia można zamylkać;... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi