yassarian Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 Witam. Zgubiłem jedyny kluczyk jaki miałem i potrzebuje opinie ewentualnie adresu miejsca w którym mogą zaradzić. Czy wg Was lepiej dorabiać na podstawie stacyjki? Czy też kupować nowy zestaw kluczyki+ stacyjka+ kufer+ wlew? Może znacie fachowca który dorabia takie klucze w Łodzi i okolicach? Co myślicie o zestawach kluczyki + zamki z allegro? Vos za tanio to wygląda ale może.sie.myle? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 Podaj konkretnie motocykl i model, czy to zwykły kluczyk czy bezkluczykowa (keyless) jest stacyjka? Generalnie można to zrobić w ASO, ale skoro pytasz na forum to oznacza, że pewnie masz motocykl do nabycia drogą kupna, ale nie ma dostępu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi