karwoj25 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Gdyby ktoś był zainteresowany przetestowaniem skuterów na kat. B lub A1 to jutro (23.04) można potestować skutery w Liberty Motors. Do dyspozycji będą skutery marek: Yamaha, Vespa, Piaggio i Aprilia. Adres znany: Dąbrowskiego 207/215, start o 10:00. Zapisy na stronie https://libertymotostore.com/lodz-jazdy-testowe @Liberty MotoStore - nic się nie chwalicie eventem? 3 Cytuj GS500
Munga Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Fajne info! Skutery nie moja bajka, ale doceniam wrzutkę 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Chętnie bym dosiadł BMW C1 gdyby producent w miejscu kanapy nie zamontował deski 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rekomendowane odpowiedzi