karwoj25 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Gdyby ktoś był zainteresowany przetestowaniem skuterów na kat. B lub A1 to jutro (23.04) można potestować skutery w Liberty Motors. Do dyspozycji będą skutery marek: Yamaha, Vespa, Piaggio i Aprilia. Adres znany: Dąbrowskiego 207/215, start o 10:00. Zapisy na stronie https://libertymotostore.com/lodz-jazdy-testowe @Liberty MotoStore - nic się nie chwalicie eventem? 3 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Fajne info! Skutery nie moja bajka, ale doceniam wrzutkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Chętnie bym dosiadł BMW C1 gdyby producent w miejscu kanapy nie zamontował deski 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi