Koper Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witajcie! W mojej działkowej miejscowości ok. 75km od Łodzi, nad samą Wartą, Husaria Wieluń organizuje zlot. W zeszłorocznej edycji brało udział prawie tysiąc maszyn http-~~-//youtu.be/y0Oal2sLQ-A Droga przy spokojnym tempie zajmuje 45 minut, więc można wpaść nawet na jeden dzień poleżeć nad rzeczką i pokręcić się po Zlocie, gdyby ktoś chciał wpaść na cały zlot, a nie przepada za spaniem w namiocie, to kilkaset metrów od terenu Zlotu jest ośrodek, w którym można wynająć fajny domek Ośrodek Rekreacyjno-Wypoczynkowy ZACISZE - wakacje, wesela, obozy, zielone szkoły, tenis,ośrodek wypoczynkowy, konferencje, szkolenia, pobytyintegracyjne, paintball, oferty, wczasy, wypoczynek, wycieczki, Wieluń, Konopnica Więcej info i foto-relacje z poprzednich edycji na stronie Husarii Klub Motocyklowy HUSARIA WIELUŃ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ciekawie wygląda i wreszcie miejsce, gdzie cena za wjazd nie jest haraczem na dziwki i koks dla prezesa a coś z tego mozna dostać (posiłki, prezent itd). Cena rozsądna i myślę, ze warto się zastanowić. Przypomnę niedawny "Zlot u Żelaznego" gdzie w cenie 35 zł było tak na prawdę jedynie miejsce na namiot i koncerty (które z wielu okazji jak np dni miasta bywają za darmo). Zastanowię się i dam znać czy wyrobię się czasowo. Pozdrawiam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Wygląda obiecująco, ja się piszę. Jeszcze tylko nie wiem dokładnie którego dnia... 1. Strozz 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 no a jaka jest cena? bo albo ja mam dziś zaćme albo jej nie widzę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Na stronie jest informacja - 45 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ośrodek zacisze jest bardzo sympatycznym miejscem,organizowaliśmy tam imprezy dla Wieltonu,jedzonko maja rewelacyjne:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam, na Strobin, śmigało się wiele razy, niestety z roku na rok było coraz większe "bydło". W zeszłym roku nawet było mordobicie. Jeżeli kogoś bawi taki klimat to warto się wybrać, miejsce klimatyczne, blisko, opłata niewielka ( wliczone w cenę jedzenie). Pozdrawiam Gazia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam, na Strobin, śmigało się wiele razy, niestety z roku na rok było coraz większe "bydło". W zeszłym roku nawet było mordobicie. Jeżeli kogoś bawi taki klimat to warto się wybrać, miejsce klimatyczne, blisko, opłata niewielka ( wliczone w cenę jedzenie). Pozdrawiam Gazia. No niestety, wzrost ilości bydła jest nieunikniony przy ogólnym wzroście frekwencji. Ja ogólnie nie jestem fanem całego tego zlotowego chaosu, który odbywa się bezpośrednio na terenie, stąd od razu podrzuciłem link do ośrodka w którym można się zatrzymać, jeśli ktoś podziela moje podejście. Ogólnie zlot fajny, bo w fajnej okolicy, bezpośredni z terenu jest wyjście nad rzeczkę, w okolicy kilka plaż i trochę miejsc do których można wyskoczyć, ale o tym chyba mogą powiedzieć więcej uczestnicy wiosennego zlotu FŁM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Przypominam, że do zlotu już tydzień. Dla tych, którzy nie chcą jechać na cały zlot lub z zasady nie wsiadają na moto w piątek 13tego proponuję wybrać się do mnie na sobotnią wycieczkę W Konopnicy jest rzeczka i kilka plaż, jest gdzie zjeść, jest także zlot. 45minut z Łodzi, miła traska Brać ręczniki, kąpielówki i wbijać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja bede, ktos sie wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Niestety, ale mam już inne plany na nadchodzący weekend a następnie urlop więc jednak nie będę... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Przypomnę niedawny "Zlot u Żelaznego" gdzie w cenie 35 zł było tak na prawdę jedynie miejsce na namiot i koncerty (które z wielu okazji jak np dni miasta bywają za darmo). Aiddek u Żelaznego wjazd był za 25 zl 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wczoraj wróciłem z działki, woda w warcie cieplutka W Konopnicy powiększają plażę, więc do weekendu powinno już być więcej miejsca. Jak ktoś szuka miejsca do schłodzenia na najbliższy weekend, a przy okazji chce zobaczyć jak wygląda zlot - zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 I co kolega Koper będzie na zlocie? bo możliwe że wpadnę jak pogoda dopisze... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jeśli będzie pogoda również przejadę się do Konopnicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Ja w Konopnicy powinienem być już od piątku, bo mam tam działkę. Generalnie program Zlotu jest chyba zblizony do standardowego kanonu: W piątek zjazd, ognicho, grill, koncerty, gołe cycki. W sobotę podobnie, plus parada do Wielunia i po Wieluniu, w niedzielę rozjazd. Jeśli pogoda dopisze to każdego dnia można dokazywać nad rzeczką, generalnie fajna atmosfera, duży teren. Nie byłem na innych zlotach, więc nie mam porównania. Wydaje mi się, że miejsce na jednodniowy, sobotni wypad w sam raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A ile namiotów wejdzie na tę Twoją działkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Musiałbyś z moją babcią o tym porozmawiać ;P PS- Ja niedługo wylatuję, gdyby ktoś chciał dołączyć, a nie wiedział jak trafić to tu jest mój numer 790-262-188 Pozdro, LwG! Edytowane 13 Lipca 2012 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 jak ktoś będzie jutro jechał do dajcie znać na forum:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Spontan! Jeśli ma ktoś ochote to zapraszam z nami. Za godz. czyli o 13 wyjeżdżamy na ten zlot. Spotkanie na ul.Rudzkiej 47 ( przy dużym parkingu). Na chwile obecną 3 maszyny : R1, CBR 1000rr, Hayabusa. Jak coś to dzwonić 507 40 45 49 LANS 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 juz raczej po zlocie zakończenie miało byc o 12:) http://husaria.wielun.pl/zlot.php 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Spontan! Jeśli ma ktoś ochote to zapraszam z nami. Za godz. czyli o 13 wyjeżdżamy na ten zlot. Spotkanie na ul.Rudzkiej 47 ( przy dużym parkingu). Na chwile obecną 3 maszyny : R1, CBR 1000rr, Hayabusa. Jak coś to dzwonić 507 40 45 49 LANS A o nas to nie wspomni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png no to jest człowiek no chyba że ta Haya to my 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Spontan! Jeśli ma ktoś ochote to zapraszam z nami. Za godz. czyli o 13 wyjeżdżamy na ten zlot. Spotkanie na ul.Rudzkiej 47 ( przy dużym parkingu). Na chwile obecną 3 maszyny : R1, CBR 1000rr, Hayabusa. Jak coś to dzwonić 507 40 45 49 LANS Czyli to Ty byłeś... Troche się spóźniliście chłopaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A o nas to nie wspomni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png no to jest człowiek no chyba że ta Haya to my Tak to wy Myślalem że inny Paweł ma z nami jechać Zreszta ze wszystkim sie tak dogadaliśmy dzisiaj z panem Sulikiem Repsolem W waszym przypadku z miejscem spotkania Także nastąpiła mała pomyłka Czyli to Ty byłeś... Troche się spóźniliście chłopaki No ja byłem, niestety jak dojechaliśmy było już po zlocie Nie było co tam robić, więc zrobiliśmy sobie wycieczkę do Spały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi